Galaxy watch 7 44mm gümüş 5749tl

Samsungdan saat alınmaz paranızı çöpe atmayın. Watch 5 kullandım pili 1 günü çıkaramıyor özellikleri kısıtlasan bile. Alma dedim ona rağmen kardeşim watch 6 classic aldı o da anca 2 gün çıkarıyor. Alacaksın huawei 10 gün unutacaksın.
Birinin içinde işletim sistemi yok diğerinde ise ya var ya yok ve kısıtlı olduğu için şarjı az gidiyor bunda ise yapabileceklerin çok o yüzden enerji çok harcıyor buda şarjının az olmasını sağlıyor ona göre alın yani markaya laf atacağınıza ihtiyacıniza göre alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

döndürülebilen modelini göremedim ama Samsung watch 6 40mm modelini 1.5a ilan satan bir ilan vardı isterseniz linki özelden atabilirim size
Benim fotoğrafini attığım model de bezeli döndürülebiliyor ama acaba özel bir sürümü falan mı acaba olur hocam özelden atın bakayım

Birinin içinde işletim sistemi yok diğerinde ise ya var ya yok ve kısıtlı olduğu için şarjı az gidiyor bunda ise yapabileceklerin çok o yüzden enerji çok harcıyor buda şarjının az olmasını sağlıyor ona göre alın yani markaya laf atacağınıza ihtiyacıniza göre alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim fotoğrafini attığım model de bezeli döndürülebiliyor ama acaba özel bir sürümü falan mı acaba olur hocam özelden atın bakayım
Watch 6 classic de dönüyor hocam bende mevcut

Dostum önce okusaydın keşke nerede markaya laf atmışım? Alınmaz işte şarjı 1 gün 2 gün giden saat mi olur? Ne özelliğini kullanıyorsunuz ben10a mı dönüşüyorsunuz samsungla?

Ben bi 3 yıldır falan wearos saat kullanıyorum şuanda w7 var pil 2.5 gün falan gidiyor aod açık
Eğer saatten bı beklentiniz yoksa wearos olmayan saatlerle daha uzun kullanabilirsiniz
Ama samsungla asistanla evinizdeki diğer cihazları kontrol eder ödeme yapar telefona erisemediginiz durumda arama mesaj rahatlıkla yaparsınız saat bı telefonun yaptığı herşeyi yapıyor bunlara ihtiyaciniz varsa şarj süresi dert olmuyor ama sizin ihtiyacınız spor takibi ve saate bakmaksa Xiaomi saatte gider huaweide

Samsungdan saat alınmaz paranızı çöpe atmayın. Watch 5 kullandım pili 1 günü çıkaramıyor özellikleri kısıtlasan bile. Alma dedim ona rağmen kardeşim watch 6 classic aldı o da anca 2 gün çıkarıyor. Alacaksın huawei 10 gün unutacaksın.
Bu saatin amacı zaten uzun pil ömrü değil
Herşeyi yapabilmesi
Bunu şuanda watch 6 classicten yazıyorum.
İçine istediğiniz uygulamayı yükleyebilir.
Samsung cihazlarda mouse gibi kullanabilirsin
Bu kadar özellik sunan başka saat yok
Buda pil ömrünü kısaltıyor

Dostum önce okusaydın keşke nerede markaya laf atmışım? Alınmaz işte şarjı 1 gün 2 gün giden saat mi olur? Ne özelliğini kullanıyorsunuz ben10a mı dönüşüyorsunuz samsungla?
Kessinlikle alınır 2 gün gidiyor şarjı istediğin uygulamayı yükleyip istediğin saat şeklini kullanabilirsin. huawei alıp sadece saate bakarak 10 gün gitmesi normal evet hatta senin kafanla klasik saat al 1-2 yıl gidiyor pili tam sana göre.

İşin kısası alınmaz gibi bir ifade kullanmak yerine tercihlere saygı duymalısınız. Herkesin farklı ihtiyaçları olabilir kimisi bir sürü özellik kullanmak ister kimisi sadece saat olsun yeter der batarya ile uğraşmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,974
Üyeler
184,549
Son üye
werveti
Geri