Neler Yeni

GAME AWARDS YILIN OYUNU ASTRO BOT! WİTCHER 4 DUYURULDU !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,662
İsim
Mehmet Aslan
Gta 6 fragman gelir mi ? :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
oha a gece 3 te başlıyormuş yarın enis ağabeyden izlerim o.O2
Nvidia'nın rtx 4080 li şu laptopunu inceleyelim. Youtube TR'nin en çok kazananlarından bence bu adam aldığı reklamlarla. Değilse bir problem vardır.

Dexes

80+ Bronze
God of War ihtimali olmasa çoktan uyumustum ins god of war gelir

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,442
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Nvidia'nın rtx 4080 li şu laptopunu inceleyelim. Youtube TR'nin en çok kazananlarından bence bu adam aldığı reklamlarla. Değilse bir problem vardır.
Bu videoda bize msi'ın rtx 4060 ekran kartlı notebooku eşlik edecek videonun ilerleyen dakikalarında detaylarından bahsedecez (gırtlaktan)

Videolarını izlerken en çok zevk aldığım adam, Allah daha çok kazandırsın. :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
TLOU3 bekleyen masum ben

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
Part II'den sonra nasıl bir senaryoyla oyun gelebilir ki?
Onu da Neil Druckmann düşünsün üstad ben düşünecek olsam burada ne işim var ahshwhsh
Oynanış olarak oynadığım en keyifli oyun TLOU Part 2 1 kere normal 1 kere zor 1 kere afetzede zorluk modunda baştan sona bitirdim çokta keyif aldım her birinde
Hikaye olaraksa şaka bir yana Abby'e ne oldu Ellie o durumlardan sonra ne yaptı nereye gitti
Dina ve Tommy ne durumda gibi gibi soruların cevapları olabilir
Hala daja ateş böcekleriyle ilgili olay sır perdesini koruyor en son abby hatırlarsanız radyo ile temasa geçmişti fakat yola koyulamadan köle tüccarları tarafından kaçırılmıştı muhtemelen oyunun sonunda tekneyle o radyoda belirtilen yere gittiler

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onu da Neil Druckmann düşünsün üstad ben düşünecek olsam burada ne işim var ahshwhsh
Oynanış olarak oynadığım en keyifli oyun TLOU Part 2 1 kere normal 1 kere zor 1 kere afetzede zorluk modunda baştan sona bitirdim çokta keyif aldım her birinde
Hikaye olaraksa şaka bir yana Abby'e ne oldu Ellie o durumlardan sonra ne yaptı nereye gitti
Dina ve Tommy ne durumda gibi gibi soruların cevapları olabilir
Hala daja ateş böcekleriyle ilgili olay sır perdesini koruyor en son abby hatırlarsanız radyo ile temasa geçmişti fakat yola koyulamadan köle tüccarları tarafından kaçırılmıştı muhtemelen oyunun sonunda tekneyle o radyoda belirtilen yere gittiler
Tommy öldü ya. Dina koloniyle beraber gitti. Kucağında çocukla tek başına olacak hali yok. Ellie o yıkılmışlıkla anca zombi olur. Hikâyeyi bu denli batırmak özel çaba gerektirir.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,655