Nvidia'nın rtx 4080 li şu laptopunu inceleyelim. Youtube TR'nin en çok kazananlarından bence bu adam aldığı reklamlarla. Değilse bir problem vardır.oha a gece 3 te başlıyormuş yarın enis ağabeyden izlerim
Bu videoda bize msi'ın rtx 4060 ekran kartlı notebooku eşlik edecek videonun ilerleyen dakikalarında detaylarından bahsedecez (gırtlaktan)Nvidia'nın rtx 4080 li şu laptopunu inceleyelim. Youtube TR'nin en çok kazananlarından bence bu adam aldığı reklamlarla. Değilse bir problem vardır.
Part II'den sonra nasıl bir senaryoyla oyun gelebilir ki?TLOU3 bekleyen masum ben
Onu da Neil Druckmann düşünsün üstad ben düşünecek olsam burada ne işim var ahshwhshPart II'den sonra nasıl bir senaryoyla oyun gelebilir ki?
Tommy öldü ya. Dina koloniyle beraber gitti. Kucağında çocukla tek başına olacak hali yok. Ellie o yıkılmışlıkla anca zombi olur. Hikâyeyi bu denli batırmak özel çaba gerektirir.Onu da Neil Druckmann düşünsün üstad ben düşünecek olsam burada ne işim var ahshwhsh
Oynanış olarak oynadığım en keyifli oyun TLOU Part 2 1 kere normal 1 kere zor 1 kere afetzede zorluk modunda baştan sona bitirdim çokta keyif aldım her birinde
Hikaye olaraksa şaka bir yana Abby'e ne oldu Ellie o durumlardan sonra ne yaptı nereye gitti
Dina ve Tommy ne durumda gibi gibi soruların cevapları olabilir
Hala daja ateş böcekleriyle ilgili olay sır perdesini koruyor en son abby hatırlarsanız radyo ile temasa geçmişti fakat yola koyulamadan köle tüccarları tarafından kaçırılmıştı muhtemelen oyunun sonunda tekneyle o radyoda belirtilen yere gittiler
-Yılın oyunu kim olur?
Hl3 kesin degil dostum hala. Hl 2 nin sonu da acik kaldi o zaman. Alyx i vr oyunu yaptilarRE serisi indirime girmiş RE9 duyrulcağı kesinleşti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle düşünürsek HL3 de 2020 de duyuruldu Alyx finalinde, sence hangi oyunu duyurcaklar ?