Yardım Game garaj çok düşük fiyatlı slayer laptop

Jesuss

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar game garaj sayfasında az önce anlam veremediğim bi durumla karşılaştım
İlginç bir şekilde fiyatı aşırı düşük bir laptop gördüm ve iki tane aldım iptal edilme durumu olabilir mi acaba yoksa bi ihtimal gelir mi sizce mantıken ben iptal edilir düşüncesindeyim ama bi ümitle de geliceğini düşünüyorum

Ekler

• IMG_8463.webp
    IMG_8463.webp
    117.8 KB · Hit: 84
  • IMG_8464.webp
    IMG_8464.webp
    60.8 KB · Hit: 81
Merhabalar game garaj sayfasında az önce anlam veremediğim bi durumla karşılaştım
İlginç bir şekilde fiyatı aşırı düşük bir laptop gördüm ve iki tane aldım iptal edilme durumu olabilir mi acaba yoksa bi ihtimal gelir mi sizce mantıken ben iptal edilir düşüncesindeyim ama bi ümitle de geliceğini düşünüyorum
yanlış fiyattır muhtemelen iptal olacaktır diye düşünüyorum ama olmaz isede %0.01 ihtimal kelepirin kralı olur.

iptal olur , boşuna paranızı esir bırakmayın.

Limit varsa ekstre ödemesine de 2 hafta varsa en az denenir be. Belki gelir ihtimali..
Binde bir şans da olsa bazen olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,107
Üyeler
184,577
Son üye
shiro oni
Geri