Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Game Garaj Hero A5 RTX 3060 R5 5500 Hazır Sistem 13079 TL🔥

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Uygunsuz davranış
playstation 2 fanboyu olarak kafa yapında çok geride kalmış biostarı alır kullanırsında sıkıntı yaşadığın zamanda oturur ağlarsın ayrıca hepsinin içindeki donanım aynı burdaki olay marka değil destek ve verdiği güven XD
Boşsun biostar ile PlayStation2 arasında ne gibi bı alaka var ha beyinsiz dostum kullanmadığın şeye b0k atmaya devam et sen kullanmadığın şeylere çamur atma az araştır öyle gel sana kalsa turbox alalım demi komiksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam doğru söylüyorsunuz ama çok değil biraz geriye gidip araştırma yaparsanız 3060lı sisttemlerin ne fiyattan satıldığını görürsünüz
Yazık kafana gerçekten

:D? okuduğunu anlamada sıkıntın mı var senin kardesim 3080li sistemi örnek verme sebebim 3080 fiyatına adamlar full sistem çıkarıyor demekki olabiliyor değil mi? sana böyle hersey detaylı şekilde anlatılması gerekiyorsa üzüldüm çevrendekilere bir tık ayrıca bu fiyat 3060 için yük sek bundan daha düşükler 3060lar çıkıcaktır buna bu kadar para vermek saçmalıktan başka bir şey değil bu benim fikrim burada öznel birşeyden bahsediyoruz sabaha kadar konuşulsada sonuç çıkmaz sistemler çıkasıya kadar
Aynen bulursun kesin 13k altına banada ordan bı touch blue almayı unutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Bu attiginiz sistemi islemcisini 5600, m2 ssdyi de 1TB yaparak aldim. Gayet memnunum hicbir sıkıntısını yaşamadım. Fanlarin ışıkları kapanmıyor o biraz rahatsız edici ama kasanın soğutması iyi. Tavsiye ederim.

Soru sormak isteyen varsa yazabilirsiniz.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Uygunsuz davranış
PCH Bir kereliğine 18999 TL ye 3080 sistem yaptı ve sadece bunu örnek vererek konuşuyorsunuz o sistem itopyanın yeni mağazasının açılışına özel bir sistemdi ve pc bileşeni fiyatları feci şekilde düşmediği sürece bir daha öyle bir sistem çıkmaz çıkamaz...

Bu forumun yaş ortalamasını bağzen merak ediyorum... Kimse ile mantık ve saygı çerçevesinde tartışılmıyor... Gelmiş bana dolaylı yoldan kafadan sakat falan diyon... Ulan g*rizekalı bir şeyden anlıyormuş gibi böyle konunun en iyisi,uzmanı gibi kendince konuşuyorsun kendi dünyanda laf falan sokuyon... Hadi burası bir forum ve bu forumun çoğu senin gibi kendini dünyayı çözdüğünü düşünene bir halttan haberi olmayan ergenlerle dolu böyle DC'de falan böyle saçmalasan herkese "kafadan sakatsın" falan desen adam sana ayar olacak evine canlı bomba ihbarı yapacak haberin yok...

O yüzden git bir halt bilmediğin konu hakkında yorum yapma hadi kardeşim hadi...
and*val kafan mı güzel diye adamı tahrik ediyorsun daha anlamadığın cümle için sonra boş yapıyorsun kendin gibi hayır onuda geçiyorum olayla cc'nin alakası ne :D ben bu fiyattan daha ucuzunu bulurum demiyorum ÇIKICAK DİYORUM bununda sinyali bir kaç ay önceki sistemlerden anlaşılıyor her şeyi siz biliyorsunuz

Boşsun biostar ile PlayStation2 arasında ne gibi bı alaka var ha beyinsiz dostum kullanmadığın şeye b0k atmaya devam et sen kullanmadığın şeylere çamur atma az araştır öyle gel sana kalsa turbox alalım demi komiksin

Yazık kafana gerçekten

Aynen bulursun kesin 13k altına banada ordan bı touch blue almayı unutma
agacım okuduğunu anlama sizde sıfır mı? playstation 2 fanboyusun bende fanboyluğun gibi kafan geride kalmış diyorum hani playstation 2 eski bir konsol ya :D ayrıca zaten hepsi aynı chipset bu durumda olan tek şey marka güveni ve desteği burdan Türkçe hocana da selam gönderiyorum ben nerede 13k altına sistem şuan bulursunuz dedim çıkıcak dedim gelecek kipiyle konuşuyorum değil mi? neyse kanka siz haklısınız kusura bakmayın klasik TR herkes haklı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
and*val kafan mı güzel diye adamı tahrik ediyorsun daha anlamadığın cümle için sonra boş yapıyorsun kendin gibi hayır onuda geçiyorum olayla cc'nin alakası ne :D ben bu fiyattan daha ucuzunu bulurum demiyorum ÇIKICAK DİYORUM bununda sinyali bir kaç ay önceki sistemlerden anlaşılıyor her şeyi siz biliyorsunuz

agacım okuduğunu anlama sizde sıfır mı? playstation 2 fanboyusun bende fanboyluğun gibi kafan geride kalmış diyorum hani playstation 2 eski bir konsol ya :D ayrıca zaten hepsi aynı chipset bu durumda olan tek şey marka güveni ve desteği burdan Türkçe hocana da selam gönderiyorum ben nerede 13k altına sistem şuan bulursunuz dedim çıkıcak dedim gelecek kipiyle konuşuyorum değil mi? neyse kanka siz haklısınız kusura bakmayın klasik TR herkes haklı
Ps2 nin eski olması ne alaka Türkçe hocam ne alaka yazık kafana 2 kelimeyle, insanların maddi durumlarıyla alay etmiş oluyorsun şuan hemen hemen bi konsolu seviyorum diye geri kafalı demen baya etik neyse, engellemek benden gerisi...

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Ps2 nin eski olması ne alaka Türkçe hocam ne alaka yazık kafana 2 kelimeyle, insanların maddi durumlarıyla alay etmiş oluyorsun şuan hemen hemen bi konsolu seviyorum diye geri kafalı demen baya etik neyse, engellemek benden gerisi...
engellemende hiçbir sıkıntı yok ama gözünü seveyim bi geri dönüp oku yazdıklarını ve yazdıklarımı Türkçe hocam ne alaka dediğinde gerçekten patladım. Okumak için üşenirsen diye tekrar söylemek isterim ben bu fiyattan daha düşük şuan alabilirsiniz demedim ilerleyen zamanlarda çıkacak bence dedim sende demişsin ki bu fiyattan daha iyisini kesin bulursun bana da bir touch blue, neyse.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Sercan SAYİT
Şu sitedenin tasarımından hiç hoşlanmıyorum. Hele ki sistem bileşenlerini seçtiğimiz bölüm tam bir felaket, ne ürün fotoğrafı var ne de ürünleri incelemek için gidilebilecek bir bağlantı.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe

Bak çıktı şu an 9999 TL 3060 çıktı haberin yok mu?

Top Bottom