James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,357
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Uygunsuz davranış
Boşsun biostar ile PlayStation2 arasında ne gibi bı alaka var ha beyinsiz dostum kullanmadığın şeye b0k atmaya devam et sen kullanmadığın şeylere çamur atma az araştır öyle gel sana kalsa turbox alalım demi komiksinplaystation 2 fanboyu olarak kafa yapında çok geride kalmış biostarı alır kullanırsında sıkıntı yaşadığın zamanda oturur ağlarsın ayrıca hepsinin içindeki donanım aynı burdaki olay marka değil destek ve verdiği güven XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazık kafana gerçektenhocam doğru söylüyorsunuz ama çok değil biraz geriye gidip araştırma yaparsanız 3060lı sisttemlerin ne fiyattan satıldığını görürsünüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bulursun kesin 13k altına banada ordan bı touch blue almayı unutma? okuduğunu anlamada sıkıntın mı var senin kardesim 3080li sistemi örnek verme sebebim 3080 fiyatına adamlar full sistem çıkarıyor demekki olabiliyor değil mi? sana böyle hersey detaylı şekilde anlatılması gerekiyorsa üzüldüm çevrendekilere bir tık ayrıca bu fiyat 3060 için yük sek bundan daha düşükler 3060lar çıkıcaktır buna bu kadar para vermek saçmalıktan başka bir şey değil bu benim fikrim burada öznel birşeyden bahsediyoruz sabaha kadar konuşulsada sonuç çıkmaz sistemler çıkasıya kadar