Mantıklı https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t-10/Direk link atsaydınız sistemin.
Direk link atsaydınız sistemin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Artcagını düşünmüyorumBence şimdi alma imkanın varsa al corona bitesiye kadar fiyatlar nolur bilemem yılbaşından sonra ekstra vergiler vs.
Virüsün son bulacağını zannetmiyorum, aşı geliştirildikçe virüs update alıp mutasyon geçirecek.Bence şimdi alma imkanın varsa al corona bitesiye kadar fiyatlar nolur bilemem yılbaşından sonra ekstra vergiler vs.
Zaten rtx i nerede kullanacaksın ki ? Ben olsam 5600xt alırdım o stokta yok ama 1660ti alırdım o yüzden.Oyun amacı içinde
DLSS hakkında bilgin var mı? Kaç fps verdiğinden haberin var mı?Oyun amaç ise ki sanırım bence rtx gereksiz bir şey bana göre gereksiz.
2060 fps içinde önemli sadece rtx deilZaten rtx i nerede kullanacaksın ki ? Ben olsam 5600xt alırdım o stokta yok ama 1660ti alırdım o yüzden.
Kanka söle bilmiş olsunDLSS hakkında bilgin var mı? Kaç fps verdiğinden haberin var mı?
DLSS deli gibi fps arttıran bir teknoloji. Grafiklerden bir şekilde kısılıyor fakat belli bile olmuyor. Gelen fps ler de yabana atılacak değerler değil.Kanka söle bilmiş