Neler Yeni

Yardım Game power bull t10 halen alınır mı nasıldır ?

emir123-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emircan çardak
Merhabalar arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar yeni bir monitör alma arayışındayım önüme game powerın monitörü düştü fiyatına göre özellikleri iyi geldi bana inceleme videoları izledim sonuçlar güzel eğer kullanan varsa bana bilgi verirse sevinirim teşekkürler

Pukay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Çelik
Hocam gamepower hakkında kötü söylentiler var ama ben klavye ve kulaklığını kullandım gayet kaliteliydi ama monitör olarak Curved olan bir modelini inceledim ve gerçekten kötüydü monitör olarak tercih edilmez bence

emir123-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emircan çardak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yurt dışında olduğum için burda biraz kısıtlı ve pahalı Türkiye piyasasına göre ne önerebilirsin o Civarlara

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Ümit
bütçeye göre alınabilir. en iyi dedikleri msi monitörü aldım malzeme kalitesi yerlerdeydi, neye göre kime göre iyi o değişir.

emir123-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emircan çardak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gamepower hakkında kötü söylentiler var ama ben klavye ve kulaklığını kullandım gayet kaliteliydi ama monitör olarak Curved olan bir modelini inceledim ve gerçekten kötüydü monitör olarak tercih edilmez bence

bütçeye göre alınabilir. en iyi dedikleri msi monitörü aldım malzeme kalitesi yerlerdeydi, neye göre kime göre iyi o değişir.
Sağolun hocam

Top Bottom