Neler Yeni

GAMEBOOSTER 23.8" GB-2410FFW 1 ölü piksel garantiye girer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Polat
Garantiyi alırken upgrade ettirdik üst seviye garanti ile aldık. 3 yıllığa uzattık ve hasar alsa bile bilgisayar tamir servisi veya %60 para iadesi kabulu olan seviyede bi garantiye yükseltip almıştık ürünü. 1 ölü pikseli kabul etmezler dedi vatan bilgisayar ama biz yinede götürücez servise. Kabul etmezlerse mahkemeye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl sonuçlanır.

arturo

80+ Silver
Garantiyi alırken upgrade ettirdik üst seviye garanti ile aldık. 3 yıllığa uzattık ve hasar alsa bile bilgisayar tamir servisi veya %60 para iadesi kabulu olan seviyede bi garantiye yükseltip almıştık ürünü. 1 ölü pikseli kabul etmezler dedi vatan bilgisayar ama biz yinede götürücez servise. Kabul etmezlerse mahkemeye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl sonuçlanır.
Galiba 3 veya 5 pixel fazlasını kabul ediyorlardı 1 pixsel sizi rahatsız edeceğini sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba 3 veya 5 pixel fazlasını kabul ediyorlardı 1 pixsel sizi rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Rahatsız etmez büyük ihtimal doğru diyorsunuz fakat ürünü beğenmedim aslında iade etmek istedim ghosting vb. kalitesiz bi ürün. Satıcı baya övdü gaza getirdi aldık. 14 günde geçmedi. Mağazadan aldığınız için iade kabul edilmiyor dediler. Bende ölü piksel testi yaptım 1 ölü piksel çıktı. Bu yüzden iade etmek istedim. Başka monitör almak için.

Top Bottom