nihatcebi
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pixio panel diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.İnceleme iyi hoş da yanlış bilgiler uçuşmuş.
Ayrıca Pixio Panel diye bir sey yok. Pixio panel üreticisi bile değil.
BOE panel olduğunu da sanmiyorum.
Bu monitörü kesinlikle önermiyorum.
BOE panel olduğunu sanmıyorum da ne demek ya ? Kendim panelin özelliklerine baktım.
Monitörü neye göre önermiyorsunuz ve yanlış bilgiler uçuşmuştan kastınız nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gameboosterin kullandığı paneli kendi monitörümden baktım.Yaptığınız araştırma yanlış. Öyle panel sitesine 240hz, ips, 23.8 inç girip önünüze tek bir sonuç çıktığında "AAA burada bir panel var demekki gamebooster bunu kullanıyor" demekle olmuyor.
Bu model markasız bir panel kullanıyor ve özelliklerini bulamazsınız markasız olduğundan dolayı.
Ayrıca Xg2431 ile aynı paneli kullansa xg2431 52w güç tüketirken gamebooster 42w tüketmezdi.
Ve gamebooster neyiyle ünlü? Aldığınız da çok iyi deyip ileriki zamanlarda bozulup çöpe atılması ile. Bunu bizzat kendi gamebooster kasa ve PSU'm ile deneyimledim.
Tabi bu forumda hala anlamış değilim müthiş bir gamebooster fanlığı var, her yerde öneriyorlar.
240hz istiyorsanız gidin az daha verin G4 alın.
G4 ünde renk kalitesi pek iyi değil onuda belirtiyim.
BOE panel kullanıyor ve BOE panel çoğu monitör üreticisinin kullandığı panel markası.
Güç tüketiminden dolayı panelin farklı olduğunu savunan ilk kişisiniz. Paneli Asus alıp daha da özelleştirebilir detaylıca çalışma yapabilir.
Bu markaların kasa ve psusunu kimse önermiyor. Ucuz yollu olduğu için genelde monitör, klavye tarzı alışveriş yapılır. Bunu anlamak çok zor değil
Madem o kadar bilgilisiniz 5k civarına güzel bir monitör önerir misiniz? Şu an konudaki monitörü kullanıyorum ve bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar.
Neyse kimseyi alın diye zorlamıyorum zaten herkes satın alırken kendi karar veriyor incelenmesi istendiği için inceledim iyi forumlar.