çtrl ç + çtrl v (tuş bozuk ondan ç)Alıntıyı görüntüle
Ben bir fark göremedim, farklı marka güya. Yeni ürün çıkarılmış gibi lanse edildi. İkisininde red ve blue switch olanı var.
bazıları sorunlu diyor bazıları sabere bayılıyor gerçekten sorunlu mu?Kalıpları aynı, sorunlu bir klavye Saber ben olsam G918'e falan hiç bulaşmazıdm.
Rampage Orion red - redragon kumara veya bütçeyi arttrıp mk61.Senin tercihin nedir
Sorunlu.bazıları sorunlu diyor bazıları sabere bayılıyor gerçekten sorunlu mu?
bence de çünkü görünüm bütçe switch hepsi çok iyi ama bazıları sürekli kötülüyor gibi geliyor.Hepsiburada yorumlarına bakıyorum 5 üzerinden 4.8 almış, sorunlu bir klavye olsa bu kadar olumlu olmazdı sanırım.
Hepsiburadada yaptığım olumsuz yorumların %99u yayınlanmıyor.Hepsiburada yorumlarına bakıyorum 5 üzerinden 4.8 almış, sorunlu bir klavye olsa bu kadar olumlu olmazdı sanırım.
Ben sinerjide kampanya var diye gamebooster fire storm alacaktım biraz araştırdım ve bu klavyeye çok benzediğini farkettim. İncehesap indirimlerinde 330 tl ye düşen gamepower saber varken gamebooster almanın farklı bir özelliği var mı onu merak ettim.bütçe?
sıkıntı şu 2 side kötü.Ben sinerjide kampanya var diye gamebooster fire storm alacaktım biraz araştırdım ve bu klavyeye çok benzediğini farkettim. İncehesap indirimlerinde 330 TL ye düşen gamepower saber varken gamebooster almanın farklı bir özelliği var mı onu merak ettim.