TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Bütçe
- 4000
pivot değil hocam pivot olsa çok güzel olurdu yaAlınabilir gibi. Bu da çok iyi fiyatta
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
280hz 4399 TL ki aylardır 4299 du aslında pivot beklemek saçma zaten bence. Lakin PİVOT' a alışınca pivotsuzluk garip geliyor birazpivot değil hocam pivot olsa çok güzel olurdu ya
buna pivot ayak takıp kullanabiliyor muyuz ?280hz 4399 TL ki aylardır 4299 du aslında pivot beklemek saçma zaten bence. Lakin PİVOT' a alışınca pivotsuzluk garip geliyor biraz
Bilmiyorum. Vesa desteği var ise vesa destekli bir aparat ile bir şeyler yapılabilirbuna pivot ayak takıp kullanabiliyor muyuz ?
Vesa desteği var ama markanın monitör kalitesi iyi değil. Ben aldım 280hz modelini geri iade ettim. tavsiye etmem bu markanın monitörünü.buna pivot ayak takıp kullanabiliyor muyuz ?
Kankam ben de almayı düşünüyorum da ürün 1 2 yerde tek var pek ilgilenen de bulamadım ne yaptın sen aldın mı ?
yok hocam almadım düşündüm sadeceKankam ben de almayı düşünüyorum da ürün 1 2 yerde tek var pek ilgilenen de bulamadım ne yaptın sen aldın mı ?
bu monitörü kullanan var mı? ghosting gibi sorunları var mı memnun musunuz? (amd ekran kartı için)G24F-2 klonu gibi bu, duz bunu alsana. AOC'un monitoru de yine 4K'ya dusmustu itopyada ona da bakabilirsin.
Vesa destegi de var G24F-2'nin.GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Tukenmeden al gec, beklersen işin var. Kullananlar memnun genel olarak.bu monitörü kullanan var mı? ghosting gibi sorunları var mı memnun musunuz? (amd ekran kartı için)
280hz büyük avantaj bu monitör nasıl hala bu fiyatta kötümü acabaAlınabilir gibi. Bu da çok iyi fiyatta
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com