Neler Yeni

Yardım Gamebooster Klavyeyi alayım mı ?

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
1 kere açtım konuyu cevap gelmedi diye bir daha açıyorum gelmezse daha açmayacağım

alayım mı bu klavyeyi bütçem 200 tl civarı yoksa bunu yerine membran mı alayım yardımcı olun lütfen

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
bence bu fiyata mekanikten uzak durun (basmama,Tutukluluk ve led sönmesi gibi durumlar olabilir)
membran klavye bakabilirsiniz

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence bu fiyata mekanikten uzak durun (basmama,Tutukluluk ve led sönmesi gibi durumlar olabilir)
membran klavye bakabilirsiniz
Yükselmiştim bu klavyeye üzüldüm açıkçası ama haklısınız tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Talha Deniz Kurt
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama hazır sistem
Instagram
talhadeniiz
Discord
talhadeniz3348
1 kere açtım konuyu cevap gelmedi diye bir daha açıyorum gelmezse daha açmayacağım

alayım mı bu klavyeyi bütçem 200 TL civarı yoksa bunu yerine membran mı alayım yardımcı olun lütfen
illa mekanik diyorsaniz degerlendirilebilir
cok uzun sure kullanicam derseniz membran oneriem

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Yükselmiştim bu klavyeye üzüldüm açıkçası ama haklısınız tabi
bende aynı problemleri yaşadım cünkü, başkası magdur olmasın benim gibi yaşayanlarda var.
membran alırsanız daha uzun yıllar gider
isterseniz bütcenize göre öneri yapabiliriz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Daha ucuzu yok zaten. Membran klavye istiyorsan ve sesten rahatsız olacak birileri yoksa etrafında al gitsin. İtopya güvenilir bir sorun yaşarsan iade edersin ya da garantiye yollarsın yaparlar. Çok dert etme yani.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynı problemleri yaşadım cünkü, başkası magdur olmasın benim gibi yaşayanlarda var.
membran alırsanız daha uzun yıllar gider
isterseniz bütcenize göre öneri yapabiliriz
yani hocam şekilli şukullu olsun istedim çok aktif kullanmayacağım , birde TKL olması şart alacağım klavyenin yani ya trust gxt 833 alacağım yada bunu arada kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ucuzu yok zaten. Membran klavye istiyorsan ve sesten rahatsız olacak birileri yoksa etrafında al gitsin. İtopya güvenilir bir sorun yaşarsan iade edersin ya da garantiye yollarsın yaparlar. Çok dert etme yani.
kanka sesi rahatsız etmezde tkl olması şart o yüzden bu bütçede ya bu yada trust gxt833 var çok aktif kullanmayacağım zaten sence hangisi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa mekanik diyorsaniz degerlendirilebilir
cok uzun sure kullanicam derseniz membran oneriem
uzun süre kullanıcam ama aktif değil günde 2 saat var yok arası

Laeron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fırat Sarı

alayım mı bu klavyeyi bütçem 200 TL civarı yoksa bunu yerine membran mı alayım yardımcı olun lütfen
Bu fiyata düzgün bir markanın mekanik hisli klavyesini bile bulamazsın. Kalite anlamında çok bir şey bekleme, uzun süreli götürür veya götürmez orası da biraz şans işi ve kullanımına bağlı. Mesela Gamepower warlock klavyesinden çoğu kişi şikayetçi, sorunlu bir klavye, ledleri sönüyor, tuşlar basmıyor vs. ancak arkadaşım 2 yıldır kullanıyor hiç bir sorunu yok. Dediğim gibi şansına ve kullanmana bağlı. Bu fiyata kaçırma derim.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Bu fiyata düzgün bir markanın mekanik hisli klavyesini bile bulamazsın. Kalite anlamında çok bir şey bekleme, uzun süreli götürür veya götürmez orası da biraz şans işi ve kullanımına bağlı. Mesela Gamepower warlock klavyesinden çoğu kişi şikayetçi, sorunlu bir klavye, ledleri sönüyor, tuşlar basmıyor vs. ancak arkadaşım 2 yıldır kullanıyor hiç bir sorunu yok. Dediğim gibi şansına ve kullanmana bağlı. Bu fiyata kaçırma derim.
OO cesaretlendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom