ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Ağa gamebooster alma itopyadan da bişey almaAldığım hazır sistemde bu kasa ve psu var. Kısa vadede sorun çıkarır mı. Hemen ayırabileceğim bütçem yok ama diğer bileşenlere zarar vericekse psu önerir misinizITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistemi çoktan satın aldım dostum da nedenini yazar mısınAğa gamebooster alma itopyadan da bişey alma
Ben itopyadan gamebooster sıvı soğutma aldım adamlara Arzali şekilde gönderdim kusursuz pakatleme ile kabloları lastikle fln bağladım 1 ay geçti ne bir kargo kodu ne bir sipariş takip kodu sonunda aradım bana sadece şunu dediler üründe sorun yok yarın teslim alırsınız ama ürün bı geldi kabloları nasıl bagladiysam aynı şekilde duruyor ve sıvı soğutma hasar almış ve aynı sorunlar devam ediyordu ve servis kağıdı olması lazım adamlar bana normal bir A4 sıvı soğutma RGB siz göz yanılgısı dir sorunsuz dur diye yazı yollamışlar ben adamalra sıvı soğutma fanları yalpalıyor ve titreyip çok ses çıkarıyor ve 5600x boşta 60° görüyor diye yolladım adamlar bana ürün RGB sorunu yok göz yanılgısı diye geri yolluyolar hadi geçtim sıvı soğutma nin altındaki bakır blok sıcaktan siyahalasmis yanmış onudami görmediniz ve geri dönüşte yapmadılar haylaSistemi çoktan satın aldım dostum da nedenini yazar mısın
Bu forumunu daha önce okumuştum İnşallah bende bir sıkıntı çıkmazBen itopyadan gamebooster sıvı soğutma aldım adamlara Arzali şekilde gönderdim kusursuz pakatleme ile kabloları lastikle fln bağladım 1 ay geçti ne bir kargo kodu ne bir sipariş takip kodu sonunda aradım bana sadece şunu dediler üründe sorun yok yarın teslim alırsınız ama ürün bı geldi kabloları nasıl bagladiysam aynı şekilde duruyor ve sıvı soğutma hasar almış ve aynı sorunlar devam ediyordu ve servis kağıdı olması lazım adamlar bana normal bir A4 sıvı soğutma RGB siz göz yanılgısı dir sorunsuz dur diye yazı yollamışlar ben adamalra sıvı soğutma fanları yalpalıyor ve titreyip çok ses çıkarıyor ve 5600x boşta 60° görüyor diye yolladım adamlar bana ürün RGB sorunu yok göz yanılgısı diye geri yolluyolar hadi geçtim sıvı soğutma nin altındaki bakır blok sıcaktan siyahalasmis yanmış onudami görmediniz ve geri dönüşte yapmadılar hayla
@itopya.com dan ürün almayın aldırmayın