Neler Yeni

Gamebooster psu sorun çıkarır mı?

Gözlemci⚔️

80+ Bronze

TahinPekmez

80+ Silver
80+bronze sertifikasi var. umarim birsey olmaz

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Çıkarabilir yakın zamanda birinin başı yandı tavsiye etmem.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Şans işi ama işinizi şansa bırakmayın.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Kullanmadım bir şey diyemem ama rog strix te alsaniz akim korumali priz kullanmaz iseniz elektrik gidip geldiğin de sorun çıkartabilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Şans işi Hocam işimi sağlam almak istiyorum diyorsan kaliteli gold psulara bakabilirsin 3 yıldır rampage 700w psu kullandım sorun çıkarmadı

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Sistemi çoktan satın aldım dostum da nedenini yazar mısın
Ben itopyadan gamebooster sıvı soğutma aldım adamlara Arzali şekilde gönderdim kusursuz pakatleme ile kabloları lastikle fln bağladım 1 ay geçti ne bir kargo kodu ne bir sipariş takip kodu sonunda aradım bana sadece şunu dediler üründe sorun yok yarın teslim alırsınız ama ürün bı geldi kabloları nasıl bagladiysam aynı şekilde duruyor ve sıvı soğutma hasar almış ve aynı sorunlar devam ediyordu ve servis kağıdı olması lazım adamlar bana normal bir A4 sıvı soğutma RGB siz göz yanılgısı dir sorunsuz dur diye yazı yollamışlar ben adamalra sıvı soğutma fanları yalpalıyor ve titreyip çok ses çıkarıyor ve 5600x boşta 60° görüyor diye yolladım adamlar bana ürün RGB sorunu yok göz yanılgısı diye geri yolluyolar hadi geçtim sıvı soğutma nin altındaki bakır blok sıcaktan siyahalasmis yanmış onudami görmediniz ve geri dönüşte yapmadılar hayla
@itopya.com dan ürün almayın aldırmayın

gncr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
gencer yolcular
Ben itopyadan gamebooster sıvı soğutma aldım adamlara Arzali şekilde gönderdim kusursuz pakatleme ile kabloları lastikle fln bağladım 1 ay geçti ne bir kargo kodu ne bir sipariş takip kodu sonunda aradım bana sadece şunu dediler üründe sorun yok yarın teslim alırsınız ama ürün bı geldi kabloları nasıl bagladiysam aynı şekilde duruyor ve sıvı soğutma hasar almış ve aynı sorunlar devam ediyordu ve servis kağıdı olması lazım adamlar bana normal bir A4 sıvı soğutma RGB siz göz yanılgısı dir sorunsuz dur diye yazı yollamışlar ben adamalra sıvı soğutma fanları yalpalıyor ve titreyip çok ses çıkarıyor ve 5600x boşta 60° görüyor diye yolladım adamlar bana ürün RGB sorunu yok göz yanılgısı diye geri yolluyolar hadi geçtim sıvı soğutma nin altındaki bakır blok sıcaktan siyahalasmis yanmış onudami görmediniz ve geri dönüşte yapmadılar hayla
@itopya.com dan ürün almayın aldırmayın
Bu forumunu daha önce okumuştum İnşallah bende bir sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy