Neler Yeni

🔥İndirim GameBooster Titan Rainbow 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu 1598 TL

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
12400f stok soğutucu ile kullanıyorum bu aylarda bile 72 dereceyi görüyor yazın 80i bulur herhalde sizce alayım mı bu soğutucuyu tavsiye eder misiniz yoksa 240mm başka mı bakayım
id cooling 214 xt hava soğutucuyla kullanıyordum o işlemciyi o bile fazlasıyla yeterliydi 12400f için sıvı soğutma gereksiz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
id cooling 214 xt hava soğutucuyla kullanıyordum o işlemciyi o bile fazlasıyla yeterliydi 12400f için sıvı soğutma gereksiz
kule tipi veya farketmez hava soğutmaları tasarımdan ötürü sevmiyorum daha önceki bilgisayarımda hep kule tipi hava soğutma kullandım performans olarak iyiydi sıkıntı yok ama sıvı soğutma kullanmak istiyorum bu defa

Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Dax Saz
Üst seviye bir işlemciniz ve böyle bir işlemciye hız aşırtma amacınız yoksa sıvı soğutma almanız, hele ki böyle daha "ucuz" sıvı soğutma sistemleri almanız, size hiçbir yarar sağlamayacağı gibi risk etmeni de barındırır. Sıvı soğutma almak için öncelikle buna gereksiniminiz olup olmadığını inceleyin. İşlemciniz ısıl kısma (thermal throttling) yapmıyorsa veya buna neden olacak derecelere yakın seyretmiyorsa sıvı soğutma gereksizdir. Ayrıca da hava soğutmaya göre hem pahalı hem de kısa ömürlüdür. Tamiri de çoğu zaman olanaksızdır. 5600x işlemcisine sıvı soğutma takanları gördü bu gözler.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Abdullah

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
kule tipi veya farketmez hava soğutmaları tasarımdan ötürü sevmiyorum daha önceki bilgisayarımda hep kule tipi hava soğutma kullandım performans olarak iyiydi sıkıntı yok ama sıvı soğutma kullanmak istiyorum bu defa
sen bilirsin hocam gereksiz para sadece onu demek istedim kazanacağın herhamgi bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Hava soğutucusu bir gün yetmezse düşünürüm o zamana kadar devam
Hali hazırda iyi bir kule tipiniz varsa buna geçmeye değmez. Ancak stok soğutucusu olup bir soğutma bakanlar için düşünülmesi gereken bir konu. Ben de bir yakınıma aldırdım.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Aynı model değil ama bu markanın yaklaşık 15 gündür İnfinity 360mm modelini kullanıyorum. Sızıntı sorunum yok çok kontrol ettim gayet kaliteli duruyordu. Soğutması da güzel. Yani beğendiğim için gamebooster ın mc 120 procast mikrofonunu da aldım o da güzel. Fiyatına göre güzel ürünler çıkarıyor bu marka.
Aha demek aldın hocam.Sicakliklar nasıl? Tatmin ediciyse o RGB için alırım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
Aha demek aldın hocam.Sicakliklar nasıl? Tatmin ediciyse o RGB için alırım
Ben sırf argb için aldım zaten 240mm vardı hayli hayli yetiyordu 5600x e 360mm ile buz gibi çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Ürün hakkında hiçbir bilgim yok fiyatı iyi duruyor
1800 rpm yazıyor dikkatli bakıp hava üfleme aralığı ve gürültü seviyesine bakmadım ama hangi işlemci için kullanacaksınız oda önemli

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Çağatay
Top Bottom