Alınmaz.amazonda gordum fiyati cok ucuz geldi psu yukseltmeye ihtiyacim var aranizda kullanan bilen var mı almali miyim ?
Almamalısın. Sistemin ne?amazonda gordum fiyati cok ucuz geldi psu yukseltmeye ihtiyacim var aranizda kullanan bilen var mı almali miyim ?
ne değişti ikisinde aynı şeyin laciverti
HOCAM sistem kaliteliyse riske atma düzgün psu alamazonda gordum fiyati cok ucuz geldi psu yukseltmeye ihtiyacim var aranizda kullanan bilen var mı almali miyim ?
Kaynak alabilir miyim attığım psu'nun kötü olduğuna dair? Benim bildiğim orta segment bir psu model olarak marka olarak ise bur çok isim basan yere satış yapan bir marka.ne değişti ikisinde aynı şeyin laciverti
aynı şeyin laciverti hepsi yurt dışından (çinden) aynı psulara isim basıp satıyorlar o sertifikada yalanKaynak alabilir miyim attığım psu'nun kötü olduğuna dair? Benim bildiğim orta segment bir psu model olarak marka olarak ise bur çok isim basan yere satış yapan bir marka.
o fiyata da tamamen saçmalık parasına yazıkKaynak alabilir miyim attığım psu'nun kötü olduğuna dair? Benim bildiğim orta segment bir psu model olarak marka olarak ise bur çok isim basan yere satış yapan bir marka.
'SENİN BİLDİĞİN'!!Kaynak alabilir miyim attığım psu'nun kötü olduğuna dair? Benim bildiğim orta segment bir psu model olarak marka olarak ise bur çok isim basan yere satış yapan bir marka.
bu orta segment bile değil giriş seviye hatta bana kalsa giriş seviye bile değil eski 1050 i5 4 5. nesil pc ye takılacak psuKaynak alabilir miyim attığım psu'nun kötü olduğuna dair? Benim bildiğim orta segment bir psu model olarak marka olarak ise bur çok isim basan yere satış yapan bir marka.
aynı şeyin laciverti hepsi yurt dışından (çinden) aynı psulara isim basıp satıyorlar o sertifikada yalan
Mesaj otomatik birleştirildi:
o fiyata da tamamen saçmalık parasına yazık
'SENİN BİLDİĞİN'!!
bu orta segment bile değil giriş seviye hatta bana kalsa giriş seviye bile değil eski 1050 i5 4 5. nesil pc ye takılacak psu
neyse A*p li koyunlar gibisin ne desem bom boş babanın markası gibi savunacaksın sahte sertifika onlar konudaki psu ile aynı bile değil o fiyata plat psu imkansız ztn neyse kal sağlıcaklaElektronik: Delta 750W 80+ Platinum PSU 2439TL
https://www.qp.com.tr/delta-gps-750fb-750w-80-platinum-guc-kaynagi Kendime de aldım. Delta markası başlarda biraz OEM takılan bir markaydı ancak son tüketiciye hitap etmeye başlamışlar. Farklı kapasite ve verimlilikte olan modelleri de var ancak en F/P olarak ben bunu gözüme kestirdim.www.technopat.net
Karşıt argüman yerine direk fikir sahibine saldıran biri ile tartışmaya girmeyi mantıklı bulmadığımdan konuyu uzatmiyacağım.neyse A*p li koyunlar gibisin ne desem bom boş babanın markası gibi savunacaksın sahte sertifika onlar konudaki psu ile aynı bile değil o fiyata plat psu imkansız ztn neyse kal sağlıcakla
saldıran yok ama neyse sahte diyorum sen anlamayarak (muhtemelen işine gelmiyor) hala bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun mantık kurarsan ztn 2500 e plat sertifika psu olmayacağını anlarsınKarşıt argüman yerine direk fikir sahibine saldıran biri ile tartışmaya girmeyi mantıklı bulmadığımdan konuyu uzatmiyacağım.
6700 xt ryzen 5 5600Almamalısın. Sistemin ne?