Neler Yeni

GameGaraj Aquarius 5A Özelleştirip Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a/comment-page-16/#comments
işlemci : 3500x
anakart: msı b450 m-a pro max
ekran kartı: ınno 3 d gtx 1660 ti tiwin x2
ram: crucial balistix 2x8 3000 mhz
hdd: segate barracuda 2tb
m2 ssd: netac n930 256gb
güç kaynağı: aigo 650w 80+
özellikleri böyle yapıp almayı düşünüyorum parçalar uyumlu mu? sorunlu bir ürün varmı aralarında yardımcı olurmusunuz acaba son olarak da sadece oyun oynayacağım oyanayacağım oyunlar ( cs, valorant, pes 2021, gta5, arma3 ) gibi oyunlar oynayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acelen yoksa stok bekle 2060 lü toplarsın alırsam ve 1.5 ay sonra bt düşerse stoklar gelirse pişman olursun
ya aslında acelem yok ama en geç ramazana kadar toplamam lazım ve fiyatların artışından korkuyorum çünkü sürekli artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acelen yoksa stok bekle 2060 lü toplarsın alırsam ve 1.5 ay sonra bt düşerse stoklar gelirse pişman olursun
peki sistem hakkında düşüncelerin neler yani sadece oyun için 3500x yetermi yoksa 3600 mü almalıyım yada sorunlu ürünler varmı site güvenilir mi? yardımcı olursan çok sevinirim

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
ya aslında acelem yok ama en geç ramazana kadar toplamam lazım ve fiyatların artışından korkuyorum çünkü sürekli artıyor

peki sistem hakkında düşüncelerin neler yani sadece oyun için 3500x yetermi yoksa 3600 mü almalıyım yada sorunlu ürünler varmı site güvenilir mi? yardımcı olursan çok sevinirim
gamegaraj güvenilirdir hocam

ege göçmen

80+ Bronze

3600 daha iyi olur bütçe yetmiyorsa 1660 super seçip 3600 seçmen daha mantıklı ssd kötü diye biliyorum iptal edip patriot 480gb olanı akakçe den ayriyetten alin psu hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamegaraj güvenilirdir hocam
teşekkür ederim sistem nasıl acaba

3600 daha iyi olur bütçe yetmiyorsa 1660 super seçip 3600 seçmen daha mantıklı ssd kötü diye biliyorum iptal edip patriot 480gb olanı akakçe den ayriyetten alin psu hakkında bilgim yok
teşekkür ederim peki stok sorunu ne olur ne zamana çözülür sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
al gitsin hocam düşmez hiç bir şey kısa vadede almak için düşmesini bekleyenlerde muhtemelen daha fazla fiyat farkıyla alacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Minigciler ne zaman ekran kartı sömürmeyi bırakırlarsa böyle giderse 2 ay dan önce düşmesini beklemeyin
şubatının sonunu bekleyip tavsiye ettiğiniz şekilde alacağım

al gitsin hocam düşmez hiç bir şey kısa vadede almak için düşmesini bekleyenlerde muhtemelen daha fazla fiyat farkıyla alacak
şubatın sonuna doğru alacağım hocam peki sistem hakkında yorum yaparmısın uyumlu mu? oynayacağım oyunlarda sorun yaratırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
şubatının sonunu bekleyip tavsiye ettiğiniz şekilde alacağım

şubatın sonuna doğru alacağım hocam peki sistem hakkında yorum yaparmısın uyumlu mu? oynayacağım oyunlarda sorun yaratırmı
hocam iyi sistem uyumlu fakat 8100 liraya r5 3600 gtx1660s 16 gb ram ve 144 hz monitörlü alabilirsin.

Top Bottom