Gamegaraj r9t-5070 laptop alinir mi

Ddm779

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
60000
Arkadaşlar selam kafam biraz laptoplari bilmediğim için karışık size danışayım dedim hem oyun için hemde üniversiteye götürecek bir laptop arıyorum aklımda gamegaraj r9t5070 var aslında 5060 alacaktım fakat 8 bin lira verip daha iyisini almak daha mantıklı geldi
Sizden ricam bu paralara bu laptop alinir mi yoksa başka öneriniz varmi aydınlatırsanız sevinirim.

Laptop link: https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070-amd-ryzen-9-8945hx-rtx5/

Bu fiyata bu ürün alınır, 70k altında daha iyi alternatif de şu anlık görünmüyor. 83k fiyata 5070 Ti'li versiyonu alınmadığı sürece en iyi seçenek(lerden) olur.

Bende aynı laptopu düşünüyorum ama kararsızım markasından dolayı. Laptop için öyle bir harcama yaptıktan sonra sağlam olmasını isterim. Marka iyi midir acaba sorun çıkıyor mu?

Bende aynı laptopu düşünüyorum ama kararsızım markasından dolayı. Laptop için öyle bir harcama yaptıktan sonra sağlam olmasını isterim. Marka iyi midir acaba sorun çıkıyor mu?
Hocam şimdi şöyle ben markayı 2-3 yıldır biliyorum ki 5 yıldan fazla süredir de var bildiğim kadarıyla sorun olarak da soğutma felan açısından gayet kuvvetli cihaz arastirmama göre ama çok nadirdir olsa 1 tane başka forumda soğutması sıkıntılı gordum (bu model degildi) hemen hemen alan herkes memnun markadan yana korkun olmasin

Geri