mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Hadi Biostar'ı anladım da Netac ne ya :d Bu işte bir iş var bence.
Netac iyi mi?İş fiyatların bütçe dostu olması. "Garip" diye nitelendirdiğin markalar düşük bütçe için iş yapıyor.
Kötü değil.Netac iyi mi?
Ayrı ayrı alındığında önermiyoruz. Sadece 2-3K gibi düşük bütçede hazır sistemde tercih edilebilir.Netac iyi mi?
İş fiyatların bütçe dostu olması. "Garip" diye nitelendirdiğin markalar düşük bütçe için iş yapıyor.
VRM olarak dağlar yok. GameGaraj S2H koymadıysa yapabilecek bir şey yok. Sistem uyguna geliyorsa Biostar B450MH aldım diye üzünülmez.Biostar B450MH 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Biostar B450MH 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kötü olmayabilir ama S2H'lara tiki mi var onların koysalar güzel olabilirdi bence :dVRM olarak dağlar yok. GameGaraj S2H koymadıysa yapabilecek bir şey yok. Sistem uyguna geliyorsa Biostar B450MH aldım diye üzünülmez.
Onlara söyle. Gamegaraj destek hattı değilim.Kötü olmayabilir ama S2H'lara tiki mi var onların koysalar güzel olabilirdi bence :d
(Geym Garaj es iki haş koyun)Onlara söyle. Gamegaraj destek hattı değilim.