GAMEON GOAE27QHD165IPS Pro 27" QHD, 165Hz MPRT 0.5ms 4630 TL

benzer durumda geçen sene kasımda amazondan 4500TL'ye Koorui 27 inç 2K 165HZ aldım. Çok da memnunum renkleri vs on numara. Ama bunun yorumlar tuhaf valla. Özellikle ekrandaki ON yazısı çok saçma

Mprt görüntünün 1080p gibi olup renklerin ve kontrastın yok olduğu mod mu oluyor. Biraz abarttım fakat daha önce 1080p monitör kullanmıştım açtığımda monitör leş gibi görüntü veriyordu.

Fiyatı iyi hali hazırda nb f80 olan biri için ayakları sorun olmayacaktır.

Fakat yorumları gerçekten çok kötü ölü piksel fazlaca çıkmış, 250 nit parlaklık ayrıca panel bilgisi yok. Takıntılı biriyseniz biraz daha koyup bu benzeri markaların başka ürünlerine bakmak lazım.

Soru cevapta ON yazısının ekran koruyucunun üstünde olduğunu onu çıkarmanız gerektiği vesaire yazıyor ancak adamın birinde de ışık sızmış panelin altından ona ne olacak acaba

Bu yoruma katılıyorum alıyorken aklında kalmasın tam al sorun yaşama illa yaşayacaksın fakat kesin yoldan ilerle.

ucuz mal alacak kadar zengin değilim hikayesi özetle hocam

mayın tarlasına hoş geldiniz fiyat beleş risk büyük :D:D

1764667585090.webp

Bunların hepsi sorunlu olmasa koymazlar bu fiyata. Yorumlardan belli. İadeden korkmuyorlar çünkü birkaç pikseli çizgiyi bilmemneyi görmeyecek kafaya takmayacak kullanıcı çok. Dönmeyen ürün tamamen kar satıcı için. Ne kaybederim sorunlu çıkarsa iade ederim diye düşünmeyin, uğraşması da harcadığınız vakit de nakittir yani.

2K değil ama fiyat performans karşılaştırmak isteyene bir de şöyle bir şey var;

Sepette BIL300TL indirim kodu uygulayınca 3.861,46 TL geliyormuş ama denemedim. Üyelik yok.

1764679422818.webp

Geri