Neler Yeni

Gamepad aldım oyun oynayamıyorum :(

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
hatrı sayılır ücrete xbox kolu aldım pc için klavye mouse alışmışım 24 yıldır oyun oynayamıyorum sol analogla yürütcen sağ ile kamera oynatcan derken ölüyorum kol yatıyor
muzdarip olduğum oyunlar
god of war ragnarok
gta 5
dead island 2
düzgün oynadığım oyunlar: black myth wukong
bu kol hangi oyunlar ile oynanır uardım boşuna mı aldım alışmam mı gerek ?

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muzaffer
bende gamepad kullanmaya yeni basladigimda cok zorlanmistim biraz zor oluyo ama alisinca cok keyifli oluyor o yuzden bence birazcik sans verebilirsiniz. God of war falan uygundur aslinda gamepad ile oynamaya, ben shooter oyunlarini oynamiyorum sadece

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kamera işi nasıl olcak hocam ya otomatik takip etse bazı oyunlarda var galiba o ayar ?
sizde sol ile yürüyüp sağ ile kamera yönlendiriyorsunuz dimi ?
bende gamepad kullanmaya yeni basladigimda cok zorlanmistim biraz zor oluyo ama alisinca cok keyifli oluyor o yuzden bence birazcik sans verebilirsiniz. God of war falan uygundur aslinda gamepad ile oynamaya, ben shooter oyunlarini oynamiyorum sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
crazy
hatrı sayılır ücrete xbox kolu aldım pc için klavye mouse alışmışım 24 yıldır oyun oynayamıyorum sol analogla yürütcen sağ ile kamera oynatcan derken ölüyorum kol yatıyor
muzdarip olduğum oyunlar
god of war ragnarok
gta 5
dead island 2
düzgün oynadığım oyunlar: black myth wukong
bu kol hangi oyunlar ile oynanır uardım boşuna mı aldım alışmam mı gerek ?
saydığın oyunlar için keşke ds4 yada dsx alsaydın, analoglar aynı hizada olduğu için o tarz oyunlarda alışmak için kontrolü daha kolay olurdu, xbox kolu bana yarış oyunları için daha iyi gibi geliyor

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muzaffer
kamera işi nasıl olcak hocam ya otomatik takip etse bazı oyunlarda var galiba o ayar ?
sizde sol ile yürüyüp sağ ile kamera yönlendiriyorsunuz dimi ?
suan ghost of tsushima oynuyorum yani oynarken sol analog ile hareket edip sag elimle xyab tuslarinda oluyor canim cok azalinca kacmak icin kamera acisini kullaniyorum sadece yani alisiliyor bence biraz eziyet cekmeye deger alisana kadar, oyunlari kolay modda da oynayabilirsiniz baslangic icin daha iyi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,281
Üyeler
168,755
Son üye
runepat
Top Bottom