gamepad e nasıl alışabilirim

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,368
762136 yıldır pc oyuncusuyum fifa dışında hiçbir oyunu gamepad ile oynamadım artık gamepad ile oynamak istiyorum genelde fps oyunları oynuyorum aim almak vs çok zor geliyor nasıl alışabilirim ?

Aim desteğiyle oyna başlangıçta. Sonra git gide alışırsın.

Valla ben Xbox series s almıştım. Yatarak r6 bf falan oynuyum dedim. Valla 1 ay oynadım ama alışamadım. Bf de biraz alıştım moseunin verdiği hazzı vermedi. Bende sattım konsolu. Oynayana büyük saygı duyuyorum ama bende yok yani.

762136 yıldır pc oyuncusuyum fifa dışında hiçbir oyunu gamepad ile oynamadım artık gamepad ile oynamak istiyorum genelde fps oyunları oynuyorum aim almak vs çok zor geliyor nasıl alışabilirim ?
Ben uzun zamandır gamepadd den oynuyorum ama yinede pc ye göre çok zor fps oyunları, bence kolay oyunlarla başla alıştıktan sonra fps oyna

Zamanında mobile den controllera oradan da PC ye geçmiş biri olarak alışamazsın PC kadar iyi olamazsın belki brawlhalla gibi bişide olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,347
Üyeler
188,923
Son üye
chiefps
Geri