Neler Yeni

Gamepad im oyunlarda çalışmıyor

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Arkadaşlar elimde görünüş olarak şuna benzeyen bir gamepad var : TRILOGIC GLARE Gp809 Şeffaf Titreşimli PC Oyun Kolu Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sorunum şu ben bu gamepad i eski laptop da korsan oyun oynarken kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Yakın zamanda yeni PC topladım ve oyunları satın almaya başladım ama hiçbir oyunda gamepad çalışmıyor. Neden acaba? gamepad i takınca windows dan uyarı geliyor sağ altta yani algılıyor gamepad i ama kullanamıyorum. Cidden canımı sıktı bu durum çözümü var mıdır? Şuan witcher 3 oynamak istiyorum gamepad ile ama algılamıyor. Gamepad ile oynanması gereken çok fazla oyunum var. Xbox gamepad almadan sorunu çözmenin bir yolu var mı?

efecik506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yalçınkaya
Arkadaşlar elimde görünüş olarak şuna benzeyen bir gamepad var : TRILOGIC GLARE Gp809 Şeffaf Titreşimli PC Oyun Kolu Gamepad Kırmızı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sorunum şu ben bu gamepad i eski laptop da korsan oyun oynarken kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Yakın zamanda yeni PC topladım ve oyunları satın almaya başladım ama hiçbir oyunda gamepad çalışmıyor. Neden acaba? gamepad i takınca windows dan uyarı geliyor sağ altta yani algılıyor gamepad i ama kullanamıyorum. Cidden canımı sıktı bu durum çözümü var mıdır? Şuan witcher 3 oynamak istiyorum gamepad ile ama algılamıyor. Gamepad ile oynanması gereken çok fazla oyunum var. Xbox gamepad almadan sorunu çözmenin bir yolu var mı?
merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba
Ortadaki analog tuşuna basınca ışığı yanıyor o ışık yanmaya başlayınca sağ analog çlaışmaya başlıyor. Sağ analog çalışıyorken x360ce programından ayarları yapıp kaydederseniz sorunsuz kullanılıyor. Analog ışığının hep yanması lazım.

Top Bottom