Gamepad Önerisi 2000TL

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
2000
2000tl bütçem var. Bunları buldum hangisi daha iyidir ya da şu daha iyidir deyip önerdiğiniz başka bir şey var mı? Xbox 9. nesil kontrolcüm var ama B tuşu tamamen bozulduğu için düzgün kullanamıyorum bir daha da xbox almak istemiyorum açıkçası. 2000TL gibi bütçem var. Bu tarz kollar mı alayım yoksa yurt dışına gidince dualsense falan mı alayım?

Yurtdışına gidince kaç dolarlık bir bütçeniz olacak hocam ona göre bir kol önereyim. Burdan ucuza çok güzel kollar var orada çünkü

İki ürünü de önermem. Heleki G1 pro çöp poşetinden üretildi kesin. Aldığım hafta 999tl ye birine verdim. Tr de 2k ya alınabilecek orta şekerli big big won gale var.

Yurtdışına gidince kaç dolarlık bir bütçeniz olacak hocam ona göre bir kol önereyim. Burdan ucuza çok güzel kollar var orada çünkü
60 euro civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki ürünü de önermem. Heleki G1 pro çöp poşetinden üretildi kesin. Aldığım hafta 999tl ye birine verdim. Tr de 2k ya alınabilecek orta şekerli big big won gale var.
Dualsense nasıldır ona göre

60 euro civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense nasıldır ona göre
Xbox 360 olarak gözükmüyor kullanışı rahat değil. Dediğim gibi 640TL ye BBW Gale Hall alınabilir.

Xbox 360 olarak gözükmüyor kullanışı rahat değil. Dediğim gibi 640TL ye BBW Gale Hall alınabilir.
İyiymiş fiyatı da. Peki bütçe çıkıp xbox kolu mu almak o mu? Şimdiki kullandığımın B tuşu tamamen bozuldu biraz soğudum açıkçası xboxa

Son olarak bir şey sorayım ozaman. Gale hall mı yoksa BBW nin daha üst modelleri var 2500 3000e falan onları mı?
Blitz 2 alınabilir ama yarış oyunu oynarsan keyif vermez. (Trigger pedal değil tuş)

Wraithin sitesinde 1600tl. 640tl ye nasıl getireceğim iyzico parolapara kampanyası mı?

Wraithin sitesinde 1600tl. 640tl ye nasıl getireceğim iyzico parolapara kampanyası mı?
Aynen öyle 1700 e geliyor kargo ile kod kullanınca 1640tl oluyor. İyzico ve parolapara ile 900tl daha düşüyor. 740 a geliyor. 640 dedim yanlış oldu.

60 euro civarı
Yurtdışı cyclone 2 veya ps dizilimi severseniz gamesir tarantula pro bakabilirsiniz hocam. Haricinde denk gelir mi bilmiyorum ama flydigi vader 4 pro da bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri