Neler Yeni

Yardım Gamepad önerisi acil.

Nwork

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Umut Karadağ
Gereksiz pahalı hocam şuan aşar bütçemi. Daha yeni Aula F99 Aldık.
O zaman bütçeni ayarladığında alabilirsin. Şahsen 1 aydır Xbox Gamepad kullanıyorum ve ergonomik olarak çok rahat ve Windows'ta rahat çalışması çok güzel. 3. parti yazılımlar ile uğraşmamak için en ideali. Muadili olarak DualSense dışında hiçbir gamepad önermem.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
xbox 9. nesil kullanıcısı olarak xbox kolu pek önermem. 2500 2600 gibi fiyata almıştım. Bu fiyata daha uzun ömürlü hall effect analoglu gamepadlar vardır. Ben alalı tam 1 yıl oldu. Geçen haftalarda analog bozuldu. Çokta sık oyun oynamıyorum. haftada 10 15 saat anca gamepad ile oyun oynuyorumdur. Garantiye yollayacağım. Temuda easyxmx 15 gamepad var stok gelirse onu almayı düşünüyorum.

Yukosss

80+ Bronze
easyxmx 15 bekliyeceğim o zaman herkes onu öneriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o fiyata zaten xbox kolundan daha mantıklı şeyler de var. Bütçeniz o olsa önermeyeceğim kollardan xbox 9. nesil
Hocam herkes easyxmx 15 öneriyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berker Mısırlıoğlu
easyxmx 15 bekliyeceğim o zaman herkes onu öneriyor

Hocam herkes easyxmx 15 öneriyor?
Halihazırda machenike g5 pro ve xbox 9. nesil kullanıyorum. yeni monster gamepadi ve f710 da yakın zamanda kullandım. tavsiyem xbox ve f710'a sakın bulaşma. Normal kullanımda g5 pro kullanıyorum, xbox tuşları çok sert (d-pad). Basarken takır tukur ses çıkarıyor basarken hiç rahat edemedim, hissiyatı kötü. F710 için ise söylememe gerek yok berbat ötesi. eğer uğraşmak istemezsen monster gamepad seni çok rahat idare eder üzülmezsin, pazarama sitesinde 1300'e monster satıyor, iş bankası kampanyası vs varsa da kullanabilirsin. pahalı gelirse üstte arkadaşın aliexpresten attığı gamepad iyi duruyor ancak tetiklerde hall effect yok sanırım var ise çok güzel fiyat. Datafrog iyidir, baya önceden gamepadini kullanmıştım. Son olarak dediğin gamepad telefon için sanırım ona da dikkat et. Bence 1300'e monster alınabilir

Yukosss

80+ Bronze
Halihazırda machenike g5 pro ve xbox 9. nesil kullanıyorum. yeni monster gamepadi ve f710 da yakın zamanda kullandım. tavsiyem xbox ve f710'a sakın bulaşma. Normal kullanımda g5 pro kullanıyorum, xbox tuşları çok sert (d-pad) ve hiç rahat edemedim. F710 için ise söylememe gerek yok berbat ötesi. eğer uğraşmak istemezsen monster gamepad seni çok rahat idare eder üzülmezsin, pazarama sitesinde 1300'e monster satıyor, iş bankası kampanyası vs varsa da kullanabilirsin. pahalı gelirse üstte arkadaşın aliexpresten attığı gamepad iyi duruyor ancak tetiklerde hall effect yok sanırım var ise çok güzel fiyat. Datafrog iyidir, baya önceden gamepadini kullanmıştım. Son olarak dediğin gamepad telefon için sanırım ona da dikkat et
Monster pusat için sert diyorlar analog için, ve kronikleri varmış anlamadım. Onun dışında x15 veya datafrog bakabilirim.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Teknik olarak yakın kollar. Hatta x05i daha çok beğenenler de var tercih meselesi biraz

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Anladığım kadarıyla şu an bütçenizi 1500-1600 dolaylarında düşünebiliriz değil mi

Şuanda mevcut var mı? Yani sarı siteden de alabilirim sıfır kutulu varsa.
X15 var bi tane atayım isterseniz. Satıcısı x15 şeklinde yazmamış ama bakarsanız ürüne anlarsınız zaten

Yukosss

80+ Bronze
Temuda şuan hiç biri yok, ilk başta monster pusat yatmıştı kafama yorumları biraz soğuttu beni.

Anladığım kadarıyla şu an bütçenizi 1500-1600 dolaylarında düşünebiliriz değil mi

X15 var bi tane atayım isterseniz. Satıcısı x15 şeklinde yazmamış ama bakarsanız ürüne anlarsınız zaten
Hocam maksimum verebileceğim şuanda 900

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam pusat clutch max 1000-1200 lira edecek bir kol. Daha üstüne şu an muazzam kollar satılıyor

Yukosss

80+ Bronze

Geçen sıfır kapalı kutu monster pusat clutch 900tl bırakıyordu bir arkadaş almadım onu.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Aliexpressten daha önce hiç alışveriş yaptınız mı

İlk kullanıcı indirimiyle belki güzel bişeyler bulabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR