Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
r2 RB mi oluyor hocam?hocam R2 Tuşu aşırı basit kırıldı kendi kendine basmaya başladı hiç rahat bi tutuşu yok nası beğendiniz anlayamadım valla
r2 RB mi oluyor hocam?hocam R2 Tuşu aşırı basit kırıldı kendi kendine basmaya başladı hiç rahat bi tutuşu yok nası beğendiniz anlayamadım valla
2.el 8.nesil gamepadi pc için alıyorsan xboxdan başka modele bakmaMonster 0 almak mı yoksa 2. el xbox 8. nesil mi mantıklı beyler
onu dedim işte hocam kesinlikle alınır pc için logitech falan hikaye kullandım rezalet bir kalitesi var 8.nesil 9.nesil xbox öneririmyok xbox için bahsediyorum
8. nesil için bi kaç kişiyle görüşüyorum orjinalliğini nası sorgularımonu dedim işte hocam kesinlikle alınır pc için logitech falan hikaye kullandım rezalet bir kalitesi var 8.nesil 9.nesil xbox öneririm
onların sahtesi yok diye biliyorum pil takma yerinin orda barkod vs. var8. nesil için bi kaç kişiyle görüşüyorum orjinalliğini nası sorgularım
bi tane 9. nesil buldum kutu fatura garanti duruyor ayrıca temiz de resimlerinde alınam tarihi de 6 ay olmus yeni azıcık indirim yaparsa almayı düşnüyorum teşekkürleronların sahtesi yok diye biliyorum pil takma yerinin orda barkod vs. var