Neler Yeni

Gamepad Tercihi hakkında kararsız kaldım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fantech Shooter III almayı düşünüyordum ama Eos Pro modelinde olan bir özellik bu modelde var mı merak ediyorum.
Bahsettiğim özellik bu :
1734786441717.png

Yanlış anlamadıysam bu aynı telefonlardaki gibi kolu sağ sola çevirince yön vermeyi sağlıyor ve ben bu özelliğin olmasını çooooook istiyorum, eğer Shooter III'de varsa direkt alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde Shooter III şarjlı dimi?

@FR13NDSLX @emreBeoa @Necromancerr

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl G
bende shooter 3 veya dualsense almak arasındayım yorumlara göre ikisinden birini alacağım. shooter 3 şarjlı bu arada evet.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende shooter 3 veya dualsense almak arasındayım yorumlara göre ikisinden birini alacağım. shooter 3 şarjlı bu arada evet.
Shooter III al bence. DualSense gereksiz pahalı bana sorarsan. Hem PC için pek iyi değil.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,294
İsim
Diyarhan
Fantech Shooter III almayı düşünüyordum ama Eos Pro modelinde olan bir özellik bu modelde var mı merak ediyorum.
Bahsettiğim özellik bu :
Alıntıyı görüntüle

Yanlış anlamadıysam bu aynı telefonlardaki gibi kolu sağ sola çevirince yön vermeyi sağlıyor ve ben bu özelliğin olmasını çooooook istiyorum, eğer Shooter III'de varsa direkt alacağım

Sarjlı ve evet hareket sensörü var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,294
İsim
Diyarhan

Thadox

80+ Bronze
Bende fantech eos pro ve easy smx x20 var. İkisini de uygulama ve steam üzerinden jiroskop açısından test etmek istedim ancak jiroskop desteklemiyor yazdı. Fakat satış sitesinde ikisinde de destekliyor diyordu. Belki sadece oyunda aktif olan bişeydir ama çokta ilgi duyduğum bi özellik olmadığı için oyunda test etmekle uğraşmadım hiç. Ben böyle bir şey ile karşılaştım haber edeyim dedim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl G
Shooter III al bence. DualSense gereksiz pahalı bana sorarsan. Hem PC için pek iyi değil.
pc de çok iyi valla :D hiç bir program kullanmadan sadece pc ye bağlayarak uzun yıllar dualsense kullandım 1 gün bile sorun yaşamadım :D o kadar para verilir mi yoksa fanetch mi alınır işte orasına bakacağız

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bahsettiğim özellik bu :
Alıntıyı görüntüle

shooter III şarj konusunda bilgim yok
ama jiroskop var

Bende fantech eos pro ve easy smx x20 var. İkisini de uygulama ve steam üzerinden jiroskop açısından test etmek istedim ancak jiroskop desteklemiyor yazdı. Fakat satış sitesinde ikisinde de destekliyor diyordu. Belki sadece oyunda aktif olan bişeydir ama çokta ilgi duyduğum bi özellik olmadığı için oyunda test etmekle uğraşmadım hiç. Ben böyle bir şey ile karşılaştım haber edeyim dedim.
internettede destekliyor diye yazıyor absürt bir durum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
shooter III şarj konusunda bilgim yok
ama jiroskop var

internettede destekliyor diye yazıyor absürt bir durum
ben shooter III'ü araştırdım zaten güzel ama o özellik var mı bilmek istedim, teşekkürler.

pc de çok iyi valla :D hiç bir program kullanmadan sadece pc ye bağlayarak uzun yıllar dualsense kullandım 1 gün bile sorun yaşamadım :D o kadar para verilir mi yoksa fanetch mi alınır işte orasına bakacağız
sen öyle diyorsan öyle yap ben dualsense'yi pc'de kullanmadım hiç, başkalarının yorumları böyleydi

ama Fantech olanın bazı özellikleri ondan daha iyi diye biliyorum. Neler olduğunu hiç sorma sadece daha iyi onu biliyorum :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kanka eğer bütçen varsa dualsense al derim ya özellikle exclusive oynayacaksan. benim işte şubatta 2 sene olucak elimde mis gibi.
pc için iyi artık benim ilk aldığım dönemde çok ilkeldi (bundan aşağı yukarı 2 sene öncesi) şuanda gayet iyi durumda uyguna yakalanırsa kaçırılmaz.

Top Bottom