GamePad'imde böyle bir sorun var.

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
IMG_20231226_210629.jpg
Sağ taraftaki bu siyah kısım, tam olarak ne deniliyor bilmiyorum, ittikten sonra böyle kalıyor. Fifa oynamak için aldım. Belki farklı oyunlarda da kullanırım bilmiyorum. Sizce iade etmeli miyim ? Büyük bi problem mi ? (FİFA'yı yükleyene kadar Fortnite'da deneyim dedim. Karakterin açısını bu bozuk olan tuşla ayarlıyordum. Takıldığı zaman yere doğru kayıyordu ekran. Tabi Fortnite oynamam kontrol etmesi çok zor çünkü)

yeni aldıysan tabi ki iade et bu arada o kısıma analog deniyor
kolu orijinal mi replika mı aldın peki

yeni aldıysan tabi ki iade et bu arada o kısıma analog deniyor
kolu orijinal mi replika mı aldın peki
Teşekkürler. 550 TL'ye aldım orijinal değildir. İade talebi oluşturdum. Ama bilemiyorum. Sadece Fifa oynayacağım için sorun olur mu bilemedim. Az önce oynadım ama oyunun mantığını kavrayamadığımdan bu analog. maç içinde ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok. Sadece ayarlarda seçenekler arası geçiş için kullandım ama herhangi bir sorun olmadı. Yine de iade etmeli miyim ?

Teşekkürler. 550 TL'ye aldım orijinal değildir. İade talebi oluşturdum. Ama bilemiyorum. Sadece Fifa oynayacağım için sorun olur mu bilemedim. Az önce oynadım ama oyunun mantığını kavrayamadığımdan bu analog. maç içinde ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok. Sadece ayarlarda seçenekler arası geçiş için kullandım ama herhangi bir sorun olmadı. Yine de iade etmeli miyim ?
o analog çalım için kullanılıyor oyunda biraz ilerlersen sıkıntısını çekeceksin o bozukluğun zaten yeni cihaz aksiyona gerek yok

o analog çalım için kullanılıyor oyunda biraz ilerlersen sıkıntısını çekeceksin o bozukluğun zaten yeni cihaz aksiyona gerek yok
Anladım teşekkürler. Oyun içi birkaç kere çalım denemiştim ama bir problem olmamıştı. Şimdi çekmesem bile ilerde sıkıntı çekerim sanırım. Dediğiniz gibi iade edeyim.

Anladım teşekkürler. Oyun içi birkaç kere çalım denemiştim ama bir problem olmamıştı. Şimdi çekmesem bile ilerde sıkıntı çekerim sanırım. Dediğiniz gibi iade edeyim.
evet en sağlıklısı bu olur hocam iyi geceler

Hocam iade et markalı bir şey al MSI veyahut da hyper x garantisi olsun

Teşekkürler ikinize de. Pahalı bir şey alabilir miyim bilmiyorum ama olmadı beklerim. Ya da direkt Fifayı ve kolu iade eder serüveni bitiririm.

Geri