asko56
80+ Gold
1 aylık alınıp ac oyunları ve cod oynamak için mantıklı olurmu acaba?
bildiğim kadarıyla 2 tane cod oyunu var ac hastası değilsen farklı oyunlarda var alınır bence1 aylık alınıp ac oyunları ve cod oynamak için mantıklı olurmu acaba?
25 liraya almıştım ben sınırsız kardo çok efso bence. 1 ay bile olsa al kullan hemen hemen tüm büyük oyunlar var1 aylık alınıp ac oyunları ve cod oynamak için mantıklı olurmu acaba?
pc için 209 tl merak ettginiz oyunlar için alıp denyebilirsiniz
bildiğim kadarıyla 2 tane cod oyunu var ac hastası değilsen farklı oyunlarda var alınır bence
alınacağına kanaat getirdim ,muhtemelen gelecek ay alıp kısa süreli ama pahalı olan oyunları oynarım(örnek ac serisi oynamak istiyorum ve hikaye bittikten sonra bidaha oynamam,boşuna para vermiş olmam)25 liraya almıştım ben sınırsız kardo çok efso bence. 1 ay bile olsa al kullan hemen hemen tüm büyük oyunlar var
gamepass'in olayı o zaten hocam benim önerim almadn önce hangi oyunları oynayacağınızı belirlemenizalınacağına kanaat getirdim ,muhtemelen gelecek ay alıp kısa süreli ama pahalı olan oyunları oynarım(örnek ac serisi oynamak istiyorum ve hikaye bittikten sonra bidaha oynamam,boşuna para vermiş olmam)