🔥İndirim Gamepower 27 inç 260 Hz 4.999 TL

Yo aga arkadaşıma daha 1 hafta önce G24-F2 kroniğinden dolayı G25F2 gönderdiler. Artısı 200 hz olması + pivot. AOC çok daha iyi modeller yolluyor. Kronik diye öldürmeye gerek yok wörth yani.
1 ay bekleyip her gün her gün servisi arayıp darlamak istiyosan tabi ki worth

Alıntılatığın mesajda cevabı verdim. Bu video için konuşacak olursak hayır, güvenmiyorum
Senin derdin ne? Türkiye'de monitör incelemelerini en güvenli hale getirmiş kişiye değil de neye güveniyorsun? test cihazları kullanmadan test inceleme çeken tiplere dah çok güveniyorsun anlaşılan

Senin derdin ne? Türkiye'de monitör incelemelerini en güvenli hale getirmiş kişiye değil de neye güveniyorsun? test cihazları kullanmadan test inceleme çeken tiplere dah çok güveniyorsun anlaşılan
Hocam siz bu test aletlerini televizyonda kullanabiliyor musunuz? Televizyonda gecikme testi görmek güzel olurdu mesela.

Neredeyse her videona güveniyorum ama dediğim markalarda bizzat kendim test etsem bile güvenmem. 6 ay sonra ne olacağı belli değil

Kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Abinizde sorun olmadı diye kronik sorunlu değil anlamına gelmiyor. O monitör 10 yıl sonrada bozulabilir ama kesin bozulacak kaçış yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı panel.
Ya dostum ne bu tepki sorunları merak ettim sordum yok abin kullanmadı sorun yok diye olmayacak diye konu yok diyosun anlamadım ki msi da var bende ikimizde de herhangi bir problem yok kronik sorunlar neler onu merak ettim sordum onu dile getirdim bizde yok genel sorunlar neymiş onu soruyorum

Ya dostum ne bu tepki sorunları merak ettim sordum yok abin kullanmadı sorun yok diye olmayacak diye konu yok diyosun anlamadım ki msi da var bende ikimizde de herhangi bir problem yok kronik sorunlar neler onu merak ettim sordum onu dile getirdim bizde yok genel sorunlar neymiş onu soruyorum
Kronik sorunun ne olduğu uzun şekilde yazıyor. Dediğim gibi yazdığım monitörlerin konularına bak ne çıkıyor.

Neredeyse her videona güveniyorum ama dediğim markalarda bizzat kendim test etsem bile güvenmem. 6 ay sonra ne olacağı belli değil
Sana göre teknoloji msı asus dan mı ibaret paranoyak olmuşsun niye güvenmiyorsun ben 1,5 yıldır Dexim hg238 kullanıyorum mesela 2500tl tl ye sıfır fast ıps 180hz aldım 1 kere sorun çıkmadı. 1 hafta Fazeon da kullandım monster 200hz de kullandım Msı asus daha kötüsünü daha pahalıya satıyor.

Geri