- Reaksiyon skoru
- 3,617
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 pin argb boş yer var kontrolcü 10 fan destekliyor boşta 7 soket varHocam kontrolcüde boş yer var mu argb kule fan bağlayıp senkron yapmak için
3 pin argb boş yer var kontrolcü 10 fan destekliyor boşta 7 soket varHocam kontrolcüde boş yer var mu argb kule fan bağlayıp senkron yapmak için
Daha önce bu fandan kullanmıştım yazmışsınız ya hocam uzun yıllar gider mi en 2 sene merak ettim. YouTube yorumlar baktimda arıza yapıyormuş3 pin argb boş yer var kontrolcü 10 fan destekliyor boşta 7 soket var
Eski kullandığım kasama almıştım bi 1.5 sene kullandım kolay kolay arızalancağını sanmıyorum illaki arızalanan vardır her elektronikte böyle 1000/1 çıkar sen arada toz bakımı yaparsan çalışır niye bozulsun kiDaha önce bu fandan kullanmıştım yazmışsınız ya hocam uzun yıllar gider mi en 2 sene merak ettim. YouTube yorumlar baktimda arıza yapıyormuş
İyi hocam o zaman iki fanlı kule tipi 3fanlı sıvı radyatör falan bağlanır3 pin argb boş yer var kontrolcü 10 fan destekliyor boşta 7 soket var
kontrolcüye baktım argb portları yok 1 tane var anakarta takmak için yani kontrolcüye bağlamak için o sıvı soğutucu kule tipi neyse artık argb portlarında dişi erkek iki türlü çıkışı olmalı yoksa bağlayamazsınİyi hocam o zaman iki fanlı kule tipi 3fanlı sıvı radyatör falan bağlanır
4 pinli olanı da var hocam ama bu sanırım 6 pinli olan ürün sayfasında ki görsel de 6pinli3 pin ARGB değil 6 pin standart dışı pinleri var diye biliyorum. Yeni fan takayım desen kontrolcüsü işinize yaramaz yani.