Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepower Bull t10 monitör renk ve resim ayarları yapılmıyor

apheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Uysal
Dün kullanmaya başladığım gamepower bull t10 model monitörümde ilk başta gayet güzel parlaklık ayarı yapılıyordu ancak bugün yapamıyorum.Henüz ilk masaüstü bilgisayarım olduğundan pek bilgi sahibi değilim yardımcı olurmusunuz?
Görseldeki gibi renk ayarlarında hiç bir şey , resim ayarlarında Netlik,resim ölçüsü ve Hdr açma kapama ayarı kullanılabiliyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-05-31 at 12.45.10.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-31 at 12.45.10.jpeg
    83 KB · Hit: 95
  • WhatsApp Image 2024-05-31 at 12.45.10 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-31 at 12.45.10 (1).jpeg
    59.4 KB · Hit: 79

t4lh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Kaleci
Dün kullanmaya başladığım gamepower bull t10 model monitörümde ilk başta gayet güzel parlaklık ayarı yapılıyordu ancak bugün yapamıyorum.Henüz ilk masaüstü bilgisayarım olduğundan pek bilgi sahibi değilim yardımcı olurmusunuz?
Görseldeki gibi renk ayarlarında hiç bir şey , resim ayarlarında Netlik,resim ölçüsü ve Hdr açma kapama ayarı kullanılabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, sorununuz çözüldü mü acaba?
Aynı sorundan bende muzdaribim

Son düzenleme:

ihsan3556

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ihsan dinc
Yok mu çözümü ben de de aynı problem var
yok mu çözümü bende de aynı problem var

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hazır profil seçmişsin onların ayarı değilmez custom modu seçip kendine göre ayarlayabilirsin

Top Bottom