Gaming gecesinden 1600 TL'ye almıştım. Geldi, kurulumunu yaptım ve birkaç saat içinde ekranda bir anda görüntü gitti. Hem HDMI hem DP portu denedim, farklı kasalarda denedim ancak bir türlü görüntü alamadım. Sinyal yok yazısı bile gelmiyordu ekrana. Monitörü açtığımda sadece ekran arkasında bir aydınlanma görünüyor. Yorumlara bakarak almıştım, gerek samsung panel olması gerek uygun fiyatlı olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim şu an bin pişmanım. İncehesap'a geri gönderdim para iadesi isteyerek.
Edit: İncehesap hızlı bir şekilde iadeyi kabul etti. MSI optix mag271cv siparişi verdim.
Edit2: İncehesap 1 iş gününde ücret iadesini de gerçekleştirdi. Gerçekten hızlılar ve çok iyi bir müşteri hizmetleri var. Her aradığımda ulaşabildim. Buradan incehesap'a teşekkür ederim.
Edit: İncehesap hızlı bir şekilde iadeyi kabul etti. MSI optix mag271cv siparişi verdim.
Edit2: İncehesap 1 iş gününde ücret iadesini de gerçekleştirdi. Gerçekten hızlılar ve çok iyi bir müşteri hizmetleri var. Her aradığımda ulaşabildim. Buradan incehesap'a teşekkür ederim.
Son düzenleme: