Neler Yeni

Gamepower gpr27c1ms144 aynı gün bozuldu

Can92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
Gaming gecesinden 1600 TL'ye almıştım. Geldi, kurulumunu yaptım ve birkaç saat içinde ekranda bir anda görüntü gitti. Hem HDMI hem DP portu denedim, farklı kasalarda denedim ancak bir türlü görüntü alamadım. Sinyal yok yazısı bile gelmiyordu ekrana. Monitörü açtığımda sadece ekran arkasında bir aydınlanma görünüyor. Yorumlara bakarak almıştım, gerek samsung panel olması gerek uygun fiyatlı olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim şu an bin pişmanım. İncehesap'a geri gönderdim para iadesi isteyerek.

Edit: İncehesap hızlı bir şekilde iadeyi kabul etti. MSI optix mag271cv siparişi verdim.

Edit2: İncehesap 1 iş gününde ücret iadesini de gerçekleştirdi. Gerçekten hızlılar ve çok iyi bir müşteri hizmetleri var. Her aradığımda ulaşabildim. Buradan incehesap'a teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Geçmiş olsun dostum.
Alalı fazla olmamış hemen göndermişsin zaten.
Yorumları okumak yerine forumda konu açsaydın birçok kişi 1600TL'ye sana daha iyi alternatifler sunabilirdi.

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Gaming gecesinden 1600 TL'ye almıştım. Geldi, kurulumunu yaptım ve birkaç saat içinde ekranda bir anda görüntü gitti. Hem HDMI hem DP portu denedim, farklı kasalarda denedim ancak bir türlü görüntü alamadım. Sinyal yok yazısı bile gelmiyordu ekrana. Monitörü açtığımda sadece ekran arkasında bir aydınlanma görünüyor. Yorumlara bakarak almıştım, gerek samsung panel olması gerek uygun fiyatlı olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim şu an bin pişmanım. İncehesap'a geri gönderdim para iadesi isteyerek.
geçmiş olsun dostum

Can92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun dostum.
Alalı fazla olmamış hemen göndermişsin zaten.
Yorumları okumak yerine forumda konu açsaydın birçok kişi 1600TL'ye sana daha iyi alternatifler sunabilirdi.
Teşekkür ederim. İade işlemleri sanırım bayramdan sonraya kalacak. Önerilere açığım. 27 inç 144/240 Hz VA panel Full HD arıyorum. TN veya IPS istemiyorum. 1600 TL'ye bu özellikleri sağlayan bir de James Donkey var sanırım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bu kez para konusunda cimri davranmayacağım. 3000 TL ye kadar önerilere açığım.

naysxd

80+
Teşekkür ederim. İade işlemleri sanırım bayramdan sonraya kalacak. Önerilere açığım. 27 inç 144/240 Hz VA panel Full HD arıyorum. TN veya IPS istemiyorum. 1600 TL'ye bu özellikleri sağlayan bir de James Donkey var sanırım. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bu kez para konusunda cimri davranmayacağım. 3000 TL ye kadar önerilere açığım.
Aynen öyle bu özellikte bu inç sadece jd var ben de gp 27inç 144 hertz i aldım kullanıyorum 1 aydır sorun yok ama 1 adet ölü pikselle geldi

Can92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
Aynen öyle bu özellikte bu inç sadece jd var ben de gp 27inç 144 hertz i aldım kullanıyorum 1 aydır sorun yok ama 1 adet ölü pikselle geldi
GP'nin görüntü kalitesi de pek hoşuma gitmedi açıkçası. Aynı zamanda malzeme kalitesi de çok kötüydü.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yine İncehesap yine mağduriyet abi asla şaşıramıyorum

Can92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
İadem İncehesaba ulaşmasına rağmen arıza tespiti için 20 güne kadar bekleyebileceğim söylendi. 20 Gün daha monitörsüz kalma ihtimalim var.

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İadem İncehesaba ulaşmasına rağmen arıza tespiti için 20 güne kadar bekleyebileceğim söylendi. 20 Gün daha monitörsüz kalma ihtimalim var. Bir daha incehesaptan hiçbir şey almam.
Bu tüm firmalarda bu şekilde.
20 gün bekletmeleri normal.

Can92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
İade işlemlerinin başlatıldığı tarafıma iletildi. Bu süreçte iade işlemlerini hızla gerçekleştiren incehesap.com a teşekkür ederim. Gamepower monitör konusunda tecrübem olumsuz oldu. MSI optix serisinden bir monitör sipariş verdim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İade işlemlerinin başlatıldığı tarafıma iletildi. Bu süreçte iade işlemlerini hızla gerçekleştiren incehesap.com a teşekkür ederim. Gamepower monitör konusunda tecrübem olumsuz oldu. MSI optix serisinden bir monitör sipariş verdim.
Hayrını görün inşallah. :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
James Donkey alsaydınız keşke
1400 e gayet iyi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör
https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag271c-27-144hz-1ms-hdmidisplay-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000F3L9L?magaza=erk
Hocam bunu öneririm diyecektim de vermişsiniz sipariş herhalde :D

Top Bottom