Neler Yeni

Çözüldü✓ Gamepower Horizon Mesh kasaya işlemci soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir Babali
İyi günler. Arkadaşlar Gamepower Horizon Mesh kasama işlemci soğutucu takmak istiyorum. Sıvı veya Hava soğutucu fark etmez. Ancak sıvı soğutucuyu galiba üst tarafa takamayacağım. Çünkü ASUS B650M-R anakartın RAM yuvaları yukarıya yakın muhtemelen sığmayacak. Hava soğutmalara da bakıyorum. Yine RAM'lara çarparsa yukarı kaldırmak zorunda kalacağım bu seferde kasaya sığmaya bilir. Hal böyle olunca işin içinden çıkamadım. Özellikle bu kasayı kullanan arkadaşlarım. Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz? Veyahut ön tarafa sıvı soğutucu takan varsa verimli oluyor mu? Ön tarafa 240mm sıvı soğutmayla birlikte bir tane fan asığıyor mu?

Skiesred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Akman
Ön tarafa 240mm takıldığında asağı tarafa da 120mm fan sığıyor fakat tavsiye etmem, çift fanlı 6 bakır borulu bir işlemci soğutucu bu kasaya ilaç gibi gelir. İşlemcin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir Babali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ön tarafa 240mm takıldığında asağı tarafa da 120mm fan sığıyor fakat tavsiye etmem, çift fanlı 6 bakır borulu bir işlemci soğutucu bu kasaya ilaç gibi gelir. İşlemcin nedir?
Ryzen5 8400F hocam. Radyatörle birlikte 270mm oluyor sıvı soğutmalar. O yüzden tereddütte kaldım bende sığar mı diye. Bence de kule tipi güzel yeterli olur hocam. Ancak bu sefer o kasaya sığacak mı diye tereddütte kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir Babali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kasadan kullanıp soğutma sistemi takan var mı ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,320
Üyeler
171,550
Son üye
GPOxyGeN
Top Bottom