Neler Yeni

Gamepower intense x60 27''165 hz 1 ms 2k wqhd

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
bütçem pek yok buna uygun sadece sizce bu monitör alınır mı eğer alınmaz diyorsanız 1080p 27 inç kavisli bir monitör önerisi yapabilir misiniz bu fiyat bandında (5-6k)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Şuan köşede ucuzken aldığım Dragos - Gamebooster - Casper monitörleri yatıyor. Çok kötüler. Asus ve Samsung'dan şaşmayın hocam.

Tavsiyem : Asus TUF Gaming VG27VQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync Full HD Curved Monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan köşede ucuzken aldığım Dragos - Gamebooster - Casper monitörleri yatıyor. Çok kötüler. Asus ve Samsung'dan şaşmayın hocam.

Tavsiyem : Asus TUF Gaming VG27VQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync Full HD Curved Monitör
özellikleri gerçekten güzel gözüküyor fakat ips panel olmaması büyük bi sıkıntı mı sence va panel tercih edilebilir mi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
özellikleri gerçekten güzel gözüküyor fakat ips panel olmaması büyük bi sıkıntı mı sence va panel tercih edilebilir mi
Hocam kaç arkadaşımı getirip baktırdım bilmiyorum. Şuan 6 adet monitör var 1 TN 3 VA 2 İPS Herkes VA paneli beğeniyor özellikle beyaz ve siyah görsellikte olan görüntülerde. Belki de alışkanlık bilmiyorum ama pahalı ve gerçekten güzel monitörler haricinde bence VA hem güzel hem ucuz. Tek eksisi biraz fazla ghosting var

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
IPS 27 inç FHD istersen Lenovo Y27-30 bakabilirsin sanırım yakın fiyatlarda Dell G2722HS vardı ona da bakabilirsin. 25 inç kabul dersen Lenovo R25i veya HP Omen 25i bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı Çobanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç arkadaşımı getirip baktırdım bilmiyorum. Şuan 6 adet monitör var 1 TN 3 VA 2 İPS Herkes VA paneli beğeniyor özellikle beyaz ve siyah görsellikte olan görüntülerde. Belki de alışkanlık bilmiyorum ama pahalı ve gerçekten güzel monitörler haricinde bence VA hem güzel hem ucuz. Tek eksisi biraz fazla ghosting var
tamamdır teşekkür ederim dediğin monitörü sipariş etmek üzereyim

Top Bottom