Neler Yeni

GAMEPOWER KULAKLIĞIM 1 HAFTA GEÇTİKTEN SONRA SES GELMİYOR

musax1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa bodur
gamepower mihawk- 1 Kasım tarihinde sipariş verdiğim kulaklıgım, 6 Kasım tarihinde elime ulaştı gayet memnundum fakat 8 gün sonra sabah uyandıgımda pc ye oturdum video izlicem ses gelmiyor ama RGB'ler yanıyor dedim pcde ki usblerde mi sıkıntı var laptopa soktum usbyi çalışmadı gene ses gelmedi RGB Geldi, Güncelleme yapmaya çalıyıom audi driverdan hata veriyor sizce sorun ne lütfen yardım olmuyorsa gönderiyim tekrardan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
gönder bence dandik zaten o seriler. Gamepower'ın normal kulaklıkları zamanla bozulduğunu çok duydum ama pro versiyonlarından şuana kadar şikayet görmedim. Mihawk Pro modeli var mesela şuankini iade et veya garantiye gönder başka bir şey al

musax1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa bodur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gönder bence dandik zaten o seriler. Gamepower'ın normal kulaklıkları zamanla bozulduğunu çok duydum ama pro versiyonlarından şuana kadar şikayet görmedim. Mihawk Pro modeli var mesela şuankini iade et veya garantiye gönder başka bir şey al
Aga ilk defa böyle bir şey yaşıyorum önceden Gamepower ranger , Gameppower fujin gibi kulaklıklar kullandım cok memnundum en az 2 sene götürdüler. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu arada ayarlardan ses aygıtlarını sınıyorum sesin geldiği söylüyor ilginç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,912
Üyeler
161,522
Son üye
rutlessxd
Top Bottom