Neler Yeni

Gamepower Luna teknik sorunlar

T.P.G.

80+ Titanium
Kulaklıkta istisnalar dışında Rampage, GP, JD önermem. İstisna şu an Drop Plus. Siz siz olun bu Drop Plus dışında eğer bütçeniz el veriyorsa almamak. Ama el vermiyorsa yapacak bir şey yok.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
arkadaşalr bir cok yerden arastırarak aldım youtube kanallarında video izleyerek aldıgım gamepower luna diyorumki keske almasaydim incelemelerde adam diyoki cok rahat guzel 7.1 ses kasılıyo mikrofonu cok guzel
herkesde boyle diyo 5 ay fln oldu ilk aldigimdan beri sikayetciyim sikayetleride yaziyim

sikayetlerim:
1. 7.1 aciyorum cızırtı geliyo bildigimiz cizirti
2. 7.1 kapaliyken hava sesi geliyo kulaklıktan
3. rahat degil
4 agri yapiyo
5. mikrofon kalitesi o kadar iyi degil

arkadaşalr youtube kanallarında incelemelerde niye soylemiyorlar bunları ben youtubden video izleyerek aldim ama bin pismanim idare etcez artik
hocam benim arkadaşımda var toplam kullanımı 15 saat flndır ağrı yapması bence kişiden kişiye değişir sen 5 ay kullanmışsın tabii ki bilemem ama benim kullanımımda tek problem kulaklığın yanından vurunca içeriye kötü bir ses gelmesiydi geçmiş olsun

T.P.G.

80+ Titanium
hocam benim arkadaşımda var toplam kullanımı 15 saat flndır ağrı yapması bence kişiden kişiye değişir sen 5 ay kullanmışsın tabii ki bilemem ama benim kullanımımda tek problem kulaklığın yanından vurunca içeriye kötü bir ses gelmesiydi geçmiş olsun
Değişmiyor 1 2 saatte bile hayvan gibi terletip ağrı yapıyor çok ağır. Dip sesi de var.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Değişmiyor 1 2 saatte bile hayvan gibi terletip ağrı yapıyor çok ağır. Dip sesi de var.
hocam demekki ben insan değilim hiç farkketmedim en az 3 saat aralıksız csgo valorant flj oynadım çok sıkıntı yoktu yada ben fark etmedim

T.P.G.

80+ Titanium
hocam demekki ben insan değilim hiç farkketmedim en az 3 saat aralıksız csgo valorant flj oynadım çok sıkıntı yoktu yada ben fark etmedim
Valla ben int cafede denedim baya agritiyordu (pedler yeniydi). Böyle çıkardığınızda bir değişiklik olmiyor mu ağrı gibi? Ya da alıştınız?

Ha bu arada hırsız mıymış o ışık :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Valla ben int cafede denedim baya agritiyordu (pedler yeniydi). Böyle çıkardığınızda bir değişiklik olmiyor mu ağrı gibi? Ya da alıştınız?

Ha bu arada hırsız mıymış o ışık :D
valla o saatte srduk yan apatmana fln ama kimse gelmemiş muhtemem-len hırsız ama giremez alıştım kapılara soda şişesi teneke kutu fln koyuyuom jiletli silah yptım kendime5 tane jitet ortasında tornavida ama ince baya tahtaya saplı bunlardan 2 tane var adamı deşcem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,937
Üyeler
162,583
Son üye
leonshawty
Top Bottom