hocam benim arkadaşımda var toplam kullanımı 15 saat flndır ağrı yapması bence kişiden kişiye değişir sen 5 ay kullanmışsın tabii ki bilemem ama benim kullanımımda tek problem kulaklığın yanından vurunca içeriye kötü bir ses gelmesiydi geçmiş olsunarkadaşalr bir cok yerden arastırarak aldım youtube kanallarında video izleyerek aldıgım gamepower luna diyorumki keske almasaydim incelemelerde adam diyoki cok rahat guzel 7.1 ses kasılıyo mikrofonu cok guzel
herkesde boyle diyo 5 ay fln oldu ilk aldigimdan beri sikayetciyim sikayetleride yaziyim
sikayetlerim:
1. 7.1 aciyorum cızırtı geliyo bildigimiz cizirti
2. 7.1 kapaliyken hava sesi geliyo kulaklıktan
3. rahat degil
4 agri yapiyo
5. mikrofon kalitesi o kadar iyi degil
arkadaşalr youtube kanallarında incelemelerde niye soylemiyorlar bunları ben youtubden video izleyerek aldim ama bin pismanim idare etcez artik
Değişmiyor 1 2 saatte bile hayvan gibi terletip ağrı yapıyor çok ağır. Dip sesi de var.hocam benim arkadaşımda var toplam kullanımı 15 saat flndır ağrı yapması bence kişiden kişiye değişir sen 5 ay kullanmışsın tabii ki bilemem ama benim kullanımımda tek problem kulaklığın yanından vurunca içeriye kötü bir ses gelmesiydi geçmiş olsun
dip sesi gectim 7.1 acinca biligimiz cizirti geliyoDeğişmiyor 1 2 saatte bile hayvan gibi terletip ağrı yapıyor çok ağır. Dip sesi de var.
Sanal 7.1 zaten önermediğim bir teknoloji. Cızırtı olmasa bile açmayan.dip sesi gectim 7.1 acinca biligimiz cizirti geliyo
hocam demekki ben insan değilim hiç farkketmedim en az 3 saat aralıksız csgo valorant flj oynadım çok sıkıntı yoktu yada ben fark etmedimDeğişmiyor 1 2 saatte bile hayvan gibi terletip ağrı yapıyor çok ağır. Dip sesi de var.
Valla ben int cafede denedim baya agritiyordu (pedler yeniydi). Böyle çıkardığınızda bir değişiklik olmiyor mu ağrı gibi? Ya da alıştınız?hocam demekki ben insan değilim hiç farkketmedim en az 3 saat aralıksız csgo valorant flj oynadım çok sıkıntı yoktu yada ben fark etmedim
valla o saatte srduk yan apatmana fln ama kimse gelmemiş muhtemem-len hırsız ama giremez alıştım kapılara soda şişesi teneke kutu fln koyuyuom jiletli silah yptım kendime5 tane jitet ortasında tornavida ama ince baya tahtaya saplı bunlardan 2 tane var adamı deşcemValla ben int cafede denedim baya agritiyordu (pedler yeniydi). Böyle çıkardığınızda bir değişiklik olmiyor mu ağrı gibi? Ya da alıştınız?
Ha bu arada hırsız mıymış o ışık