Toukhan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,473
- İsim
- Batuhan
- Steam
- TouKhan
- Discord
- TouKhan#0471
- u/akszforreal
Normalde PCden ayrı ses ayarı kontrolcüden ayrı bir ses ayarı yani ses seviyesini birbirinden bağımsız ayarlayabiliyodum. Mesela Pcden fulledikten sonra kontrolcüdende fulleyebiliyodum. Ablam öğretmen ve zoom uygulamasını denemek için bana zoom indirtti (yaklaşık 1 hafta oluyor) ilk başta her şey güzeldi fakat uygulamayı indirdikten sonra çıktığımda gamepowerın driverından 7.1 açmak istemiştim. Driver a girince "Unable to find the device" tarzı bir yazı vardı. Ses ayarlarına girince kullandığım ses çıkış cihazının ismi değişmişti. öneden "5-USB_Z vsvs" değişik bir şey ve seri numarası yazıyordu şimdi ise "Usb PnP Audio Device" yazmakta. Gittim driverı sildim tekrar sitesinden indirdim ve yeni driver yerine eski driver ı koymuşlar (Yeni driverda mikrofona efekt verebiliyoruz eskisinde yok böyle bir şey) bunu yaptıktan sonra ise üzerinden yaklaşık 4 gün geçti ve bugün bacağımın şans eseri Kontrolcüyü masanın bacağına sıkıştırmasıyla Kontrolcüden verilen ses Windowsdaki sesi arttırdı. Normalde Böyle bir şey olmuyordu Kontrolcü ayrı bir ses seviyesine Windows ise Ayrı bir ses seviyesine sahipti. Bunu eski haline çevirmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.