MedusaSizce Gamepower Medusa mi, Gamepower Luna mi, yoksa James Donkey 712 mi ?
Cevap verin nolur
Ama en kalitelisi James Donkey.James Eşek kullanan arkadaşlarım var kulaklıktan mikrofona ses gidiyor sıkıntı olur mu senin için bilemiyorum (7** serisinin hepsini kullanan tanıdığım var hepsinde var bu)
ayarını yapamamışlardır realtek hd üzerinden yapılıyor ayarı dostumJames Eşek kullanan arkadaşlarım var kulaklıktan mikrofona ses gidiyor sıkıntı olur mu senin için bilemiyorum (7** serisinin hepsini kullanan tanıdığım var hepsinde var bu)
Teşekkür ederim araştırıp durumu izah edeyim arkadaşlara hem Benide rahatsız etmesinler ?ayarını yapamamışlardır realtek hd üzerinden yapılıyor ayarı dostum
ayarı nasıl yapılyor bilgi verebilir misiniz kulaklıktaki ses mikrofona gidiyor sürekli bende de ghost shark var mahvetti beni valla iade edeceğim en son. Ayrıca ses kartıyla alakalı sorun oldugunu sanmıyorum çünkü usb ile giriş yapıyoruz cihaza. Bir de yazılımını indirdim orda gürültü azalt vs gibi bir ayar yok sadece mikrofonu kısıp acıyorsunuz o kadar. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.ayarını yapamamışlardır realtek hd üzerinden yapılıyor ayarı dostum
gp alma jd 712 al iyi ben de jd 712 aldım kaç aydır sıkıntısı yok güzelSizce Gamepower Medusa mi, Gamepower Luna mi, yoksa James Donkey 712 mi ?
Cevap verin nolur