James Donkey 720 de olabilirMedusa mı jd mi?
Yoksa gamepower luna mı ?
Bütçe 400-500
yaani bahsettiğiniz kulaklığın 600'e falan düşmesi hayal gibi gözüküyor indirim bekliyorum 2-3 haftadırUzun süre GP Medusa kullandım. Özellikle bu bütçe varken hiç önermiyorum.
Bahsettiğiniz modeller indirimlerde 200-300 TL arasında satılıyor.
- 15 Temmuz Gaming Gecesi -
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bütçeniz kötü değil, piyasayı ve indirimleri takip ederek daha iyi bir markanın ürününü almanızı öneririm.
Razer, Asus, Corsair gibi markaların bazı modelleri indirimlerde 400-700 TL arasında değişen fiyatlar ile satılıyor.
Alacağınız ürünü (başına bir kaza gelmezse) en az 2 yıl kullanacaksınız.
Bu yüzden beklemenizi ve beklerken gerekirse bütçeye 100-200 TL ekleme yapıp, daha düzgün bir şey almanızı öneririm.
Ben zamanında bu kulaklığı indirimde 499 TL'ye almıştım. Üstelik o zamanlar bütçemi aşan bir modeldi.
Satın aldım ve satın aldığım için 1 gün bile pişmanlık duymadım.
CORSAIR Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR Void Elite 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011205-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Yanlış hatırlamıyorsam 2-2.5 ay kadar önce 700-750 TL'ye satılıyordu. Zaten İtopya'nın fiyatı gerçek piyasa fiyatını yansıtmıyor.yaani bahsettiğiniz kulaklığın 600'e falan düşmesi hayal gibi gözüküyor indirim bekliyorum 2-3 haftadır
anladım umarım yakın zamanda güzel bi indirim gelir aldığın kulaklık cidden müthişYanlış hatırlamıyorsam 2-2.5 ay kadar önce 700-750 TL'ye satılıyordu. Zaten İtopya'nın fiyatı gerçek piyasa fiyatını yansıtmıyor.
Ayrıca, illa o modeli alman gerekmiyor. Onu örnek olması için paylaştım. Yani oradaki asıl mesaj;
Zamanında ben de senin gibi kulaklık arıyordum. Uzun süre indirim bekledim, araştırdım.
Bulduğum zaman da bütçemi aşıyordu ama buna rağmen satın aldım ve hiç pişman değilim.
Medusa modelini de 2019 yılında piyasası 200 TL civarındayken, indirim ve hediye kodu kullanarak 89 TL'ye satın almıştım.
Asla düşündüğünüz gibi bir kulaklık değil. Özellikle iyi bir model kullanınca, ne kadar kötü bir model olduğunu anlıyorsunuz.
sağolasın kardeşim umarım güzel indirimler gelirAktif GP Medusa kullanıcısım,daha iyi F/P kulaklıklar var.İndirimleri beklemeni öneririm.Medusa bazen sıkıntı çıkartan bir kulaklık dostum.Kolay gelsin.