Neler Yeni

GamePower Mouse Kullananlar Dikkat !!

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu konu GamePower Mouse kullananlara şiddetli önerimdir.

GP mouselar marka olarak pek hoş gözükmese de hiç fena değil. Ben de almadan önce biraz araştırma yaptığımda mouse'ın iyi kaymadığını iddia edenler vardı. Pek takmadım ve GP Icarus mouse aldım. Benim için mouse gayet kaygandı. Özellikle eski kullandığım everest mouse'a göre akıyordu. Lakin mouse'u aldıktan 2 hafta kadar sonra bu konunun üzerine gittim ve mouse'ın altındaki skatezlerde (siyah kaygan kısımda) jelatin olduğunu farkettim. Jelatinleri söküp sökmemek konusunda kararsız kaldım zira skatezlerin üzerinde olması gerekiyormuş gibi sıkıydı. Battı balık yan gider dedim ve jelatinleri söktüm. Çıkarması da biraz zahmetli oldu. Lakin jelatinleri çıkardıktan sonra açıkça söyleyebilirim ki mouse %200 daha rahat kaymaya başladı. Meğersem mouse yağ gibi akıyormuş. Jelatinleri sökmek de skatezlere zarar vermiyor. Youtube'daki yada forumdaki hiçbir incelemede bu jelatinlerden bahsedeni yada sökeni görmedim. Daha önce kullandığım hiçbir mouseda görmediğim bu jelatinler beni çok şaşırttı. Buradan GP Mouse incelemeleri hakkında birçok videosu bulunan @Abdullah Hacıgül hocama da selam olsun. Umarım konuyu görür.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tabii ki sökeceksin dostum neden kararsız kaldın o konuda :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten sökülmesi lazım ki :D

Bende alacaktım kötü bir şey yazıyordu zannettim ya :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten sökülmesi lazım ki :D

Bende alacaktım kötü bir şey yazıyordu zannettim ya :D
Cımbızla falan sök kanki. Tırnağınla skateze zarar verme. Çok zor çıkıyor.

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Bu konu GamePower Mouse kullananlara şiddetli önerimdir.

GP mouselar marka olarak pek hoş gözükmese de hiç fena değil. Ben de almadan önce biraz araştırma yaptığımda mouse'ın iyi kaymadığını iddia edenler vardı. Pek takmadım ve GP Icarus mouse aldım. Benim için mouse gayet kaygandı. Özellikle eski kullandığım everest mouse'a göre akıyordu. Lakin mouse'u aldıktan 2 hafta kadar sonra bu konunun üzerine gittim ve mouse'ın altındaki skatezlerde (siyah kaygan kısımda) jelatin olduğunu farkettim. Jelatinleri söküp sökmemek konusunda kararsız kaldım zira skatezlerin üzerinde olması gerekiyormuş gibi sıkıydı. Battı balık yan gider dedim ve jelatinleri söktüm. Çıkarması da biraz zahmetli oldu. Lakin jelatinleri çıkardıktan sonra açıkça söyleyebilirim ki mouse %200 daha rahat kaymaya başladı. Meğersem mouse yağ gibi akıyormuş. Jelatinleri sökmek de skatezlere zarar vermiyor. Youtube'daki yada forumdaki hiçbir incelemede bu jelatinlerden bahsedeni yada sökeni görmedim. Daha önce kullandığım hiçbir mouseda görmediğim bu jelatinler beni çok şaşırttı. Buradan GP Mouse incelemeleri hakkında birçok videosu bulunan @Abdullah Hacıgül hocama da selam olsun. Umarım konuyu görür.
Hahaha az önce ben de kontrol ettim gp ursa mouse'u ve ben de söktüm jelatini :D

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Temizliğini nasıl yapmak bu mouseun altının ? Etrafında toz birikiyor

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende aynı fikirdeyim, bazıları markayı beğenmedikleri için almıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç