Gamepower Ogre tuş basmıyor

Reaksiyon skoru
1
selam
bundan 7 gün önce bu klavyeyi almıştım ve dün elime ulaştı. mutlu bir şekilde klavyeyi bağlayıp ateş ve su girdim. ilk 2-3 dk pek bi sorun yoktu gayet iyi çalışıyodu. 2.levelde oynarken aniden "a" tuşu çalışmamaya başladı. alla alla neden böyle oldu falan diye afalladım. sonra acaba içine bişey mi kaçtı dedim ve tuşu çıkarttım(fn+6 yaptım ki ışıklar sönsün çarpılmıyım diye). ondan sonra bütün ışıklar kapalı olduğu halde orda soluk yeşil bi ışık yanıyodu. bu bi hata kodu falan mı? ve şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
not:evde ikinci bi pc var belki sorun bu pcdedir klavyede sıkıntı yoktur diye onda da denedim aynı sorun onda da oluştu "a" tuşu orada da çalışmıyor

kardeşimde de warlock var onunda tuşları basmıyor çok dandik bir klavye halbu ki ben metal kasa filan diye beğenmiştim ama meğersem çok dandikmiş üzücü

kardeşimde de warlock var onunda tuşları basmıyor çok dandik bir klavye halbu ki ben metal kasa filan diye beğenmiştim ama meğersem çok dandikmiş üzücü
gamepower ogre blue switch Rainbow aldım şahsen klavyeyi çok beğendim(tasarım olarak) belki sorun modeldedir diye düşünüp bunu iade edip rgb versiyonunu almak istiyorum sence bu yaptığım mantıklı bir karar mı

Basmayan tuşları sökün güzelce temizleyin. Üfleyin toz kalmasın.

dedik o kadar calypso alin diye optik switchli

selam
bundan 7 gün önce bu klavyeyi almıştım ve dün elime ulaştı. mutlu bir şekilde klavyeyi bağlayıp ateş ve su girdim. ilk 2-3 dk pek bi sorun yoktu gayet iyi çalışıyodu. 2.levelde oynarken aniden "a" tuşu çalışmamaya başladı. alla alla neden böyle oldu falan diye afalladım. sonra acaba içine bişey mi kaçtı dedim ve tuşu çıkarttım(fn+6 yaptım ki ışıklar sönsün çarpılmıyım diye). ondan sonra bütün ışıklar kapalı olduğu halde orda soluk yeşil bi ışık yanıyodu. bu bi hata kodu falan mı? ve şimdi ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.
not:evde ikinci bi PC var belki sorun bu pcdedir klavyede sıkıntı yoktur diye onda da denedim aynı sorun onda da oluştu "a" tuşu orada da çalışmıyor
Not defteri açıp rastgele yazilar yazin sorun 1 kere mi oldu devamli oluyor mu bu arada işiklari açık tutsanizda çarpılmazsiniz merak etmeyin. Bu sorun devam ediyorsa iade edin.

gamepower alınmaz diyorum her seferinde..

gamepower ogre blue switch Rainbow aldım şahsen klavyeyi çok beğendim(tasarım olarak) belki sorun modeldedir diye düşünüp bunu iade edip RGB versiyonunu almak istiyorum sence bu yaptığım mantıklı bir karar mı
ona bişey diyemem ama basmıyorsa bence iade et daha farklı bir şeylere bak

Geri