Neler Yeni

Gamepower ogre üzer mi?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
2 3 ay önce popülerdi ben de sürü psikolojisiyle aldım maalesef :( ama şuanlık bir sorunu yok 2 haftada 1 tuşları söküp detaylı temizliyorum,3 günde 1 fırçayla detaysız temizliyorum sizce ilerde bir sorunu çıkar mı üzer mi?

Tejaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Teja
Klavye ila sorun çıkartır çünkü her şeyin ömrü vardır gamepower klavyelerde bu ömür 3 kat daha hızlı dolar

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eren Bilal Cihan
2 3 ay önce popülerdi ben de sürü psikolojisiyle aldım maalesef :( ama şuanlık bir sorunu yok 2 haftada 1 tuşları söküp detaylı temizliyorum,3 günde 1 fırçayla detaysız temizliyorum sizce ilerde bir sorunu çıkar mı üzer mi?
Hocam bende önceden gamepower katana kullandım outemu switchlerin ömrü çok kısa mümkünse bütçe yükseltip kalih, Chery gibi switchleri olan klavyelere bakın,ben 2 senede 3 kere Garantiye gönderdim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İki hafta bir klavye mi temizlenir?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ahmet
Gamepower warlock blue switch klavyem var 8 sene geçti alalı bir kere bile temizlemedim ama çalışıyor sorunsuz. Biraz şans işi sanırım. Benimkin de tek "ğ" harfinde ki lamba sabit yanıyor renk değişimi yapmıyor(sorun da değil benim için ben ışıksız kullanıyorum gözümü alıyor).

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Efekan Dry
bende gamepower warlock compact vardı 1 senede 10 kere garantiye gönderdim en son gidip aliexpressten ajazz ak680 aldım memnunum
mümkünse gamepower dan uzak durun.

SyleeXin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Görkem Tezer
Çıkarcagına %80 eminim 6 kez degisim yapıldı 6sıda bozuldu artık ugrasmiyorum attim çöpe

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Klavye ila sorun çıkartır çünkü her şeyin ömrü vardır gamepower klavyelerde bu ömür 3 kat daha hızlı dolar
hocam ben şahsen uzun yıllardır gamepower calypso blue switch kullanıyorum suya dayanıklı da bi model daha önce su döküldü kola döküldü wd-40la temizledim falan hala canavar gibi çalışıyor hatta hiçbir sorunu olmadığı için başka klavye alasım da gelmiyor o kadar sorunsuz. Gamepower bazı ürünleri evet kalitesiz lakin kaliteli olan modelleri de var yani direkt marka olarak yorumlamayın bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hakikaten 2 haftada bir klavye mi temizlenir

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bende vardi 3-4 kez garantiye gonderdim suan calisiy9r sadece enter sert basiyo ama kullanmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom