PSU kolay kolay patlamaz yanar yanarsada sisteminde yanarPsuyu satmanı öneririm patlayabilir.
Psuya göre değişir.PSU kolay kolay patlamaz yanar yanarsada sisteminde yanar
Bunda önermelik çok bir durum yok hepsinin işlevi aynı çok dandik olmayacak bir tanesini alırsan işini görecektir.Beyler akım korumalı priz alıcam 650w psu hangi prizi almalıyım yardım edermisiniz acaba fiyatı uçuk olmazsa sevinirim.
Bunu ilk basta belirtse idin keşke.şuan ups ile kullanıyorum patlama ihtimali olmaz
benim eski 20 yıllık PSU frisby nin o patlamadı da 20 yıl boyunca dandirik bir şey gamepowerun PSU ları hiç patlamazPsuya göre değişir.
kaliteli demiyorum bu arada patlamaz diyorumbenim eski 20 yıllık PSU frisby nin o patlamadı da 20 yıl boyunca dandirik bir şey gamepowerun PSU ları hiç patlamaz
Hiç sorun yokken 1 günde,1 yılda patlayan çok,riske atmamak lazım sende olmadı diye kimsede olmayacak değil.benim eski 20 yıllık PSU frisby nin o patlamadı da 20 yıl boyunca dandirik bir şey gamepowerun PSU ları hiç patlamaz
gp psu kaliteli değildirçok ses yapıyor aslında baya kaliteli bi ups ama evde sıkıntı yaratıyor