Gamepower ranger kulaklığa yedek parça temini

Muhunet

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2000
Merhabalar, geri dönüşüm fabrikasında çalışıyorum bugün çalışırken Gamepower Ranger kulaklığını buldum pedleri ve bir hoparlörü eksikti bunları nereden temin edebilirim.

hocam gözünü sevdiğim işe yeni mi girdin ilk gördüğün ürün mü bu daha neler neler atılıyor çöplere. Söylediğin kulaklık pahalı bir şey değil padlerini bulcan yok hoparlör bulcan lehimini yapcan biryerleri belki içten hasarlı onları bulamayacaksın uğraş da uğraş. Bence uğraş için daha pahalı ,değecek malzeme bulun

hocam gözünü sevdiğim işe yeni mi girdin ilk gördüğün ürün mü bu daha neler neler atılıyor çöplere. Söylediğin kulaklık pahalı bir şey değil padlerini bulcan yok hoparlör bulcan lehimini yapcan biryerleri belki içten hasarlı onları bulamayacaksın uğraş da uğraş. Bence uğraş için daha pahalı ,değecek malzeme bulun
Hocam çalıştığım yer zaten bizim fakat benim ailem bilgisayar ürünlerine para harcamamı pek sevmiyor bende tamir edebileceğim seviyede olduğu için yapma merakına düştüm çok büyük sorunları yoktu gördüğüm kadarıyla lehim zor olmayacaktır cevap için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri