Neler Yeni

Gamer oda ne renk olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Merhabalar odamı boyamayı düşünüyorum genelde oyun vs. Oynarım büyük bir L masa var oda çok büyük değil 5x5 metre sizce hangi renk yapsam odayı (bazı seheplerden dolayı resim koyamıyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Merhabalar odamı boyamayı düşünüyorum genelde oyun vs. Oynarım büyük bir L masa var oda çok büyük değil 5x5 metre sizce hangi renk yapsam odayı (bazı seheplerden dolayı resim koyamıyorum)
Mobilyalarına göre değişir

Zechion

80+ Silver
Gri yap. Siyah mobilya. Benim oda anlayışımda soft ışıklar, sade tasarım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olarak şöyle
guide-to-a-pro-gaming-setup-3904-1643344819313.jpg

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Erkek adamın en sevdiği renk olur yani kara ay siyah

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Örnek olarak şöyle
guide-to-a-pro-gaming-setup-3904-1643344819313.jpg
Benim mobilyalarim genel olarak açık renk masafln sadece monitör bilgisayar fln siyah renk

Duvarlar gri siyah mavi ve mor rgb de iyi olur.
Sizce açık gri mi yapsam yoksa koyu gri mi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Sizce açık gri mi yapsam yoksa koyu gri mi
Ben koyu gri yapacaktım sonra ailemin yoğun baskısıyla açık griye döndüm. Koyu gri yaparsan odan çok karanlık olur boğucu gözükür seni sıkar vs. diye diye açık gri yaptırdılar(Zaten griye zor ikna etmiştim). Şuan memnunum ama açık gri de hem açık renkler gibi odaya ferahlık katıyor hemde gri rengi gençler için klasiklesmis güzel bir renk. Açık gri diyorum ben. Tabi mobilyalarin rengine göre kararını verebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Ben koyu gri yapacaktım sonra ailemin yoğun baskısıyla açık griye döndüm. Koyu gri yaparsan odan çok karanlık olur boğucu gözükür seni sıkar vs. diye diye açık gri yaptırdılar(Zaten griye zor ikna etmiştim). Şuan memnunum ama açık gri de hem açık renkler gibi odaya ferahlık katıyor hemde gri rengi gençler için klasiklesmis güzel bir renk. Açık gri diyorum ben. Tabi mobilyalarin rengine göre kararını verebilirsin
Benim mobilyalarim genel olarak açık renk dolap beyaz masa açık kahve parkelerde açık kahve yatak beyaz koyu olan tek bir raf ve 1 çekmece var onun dışında açık renkler

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Benim mobilyalarim genel olarak açık renk dolap beyaz masa açık kahve parkelerde açık kahve yatak beyaz koyu olan tek bir raf ve 1 çekmece var onun dışında açık renkler
Bence google fotoğraflara gri oda yazarak arat bi bak. Bende şimdi baktım koyu olanlar biraz içimi kararttı şahsen. Açık gri daha iyi geldi. Ben doğru tercih yapmışım. Sende ordan karar verebilirsin açık mı koyu mu seveceğine

Top Bottom