🔥İndirim GameRaider M OLED Mouse Lansmana Özel 1.999 TL

bu fiyata bu özellikler niye ucuz bu kadar

ben oled kısmı görür görmez bu throne mouse değil mi dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

game raider diye bir firma bulamadım throne-claws üretimi olabilir onlara kim üretiyor kendileri mi üretiyor bilgim yok. Ama alınır bir ürün mü şüpheli atlamayın bence hemen

Niye DPI değiştirme tuşunu mouse'un en ortasına koyarsınız ki sanki kullanırken zart zurt DPI değiştireceğiz..
Güzelim görüntüyü bozmasının yanında yanlışlıkla basılınca kriz geçirtebilir oyun ortasında. İlla programından işlevini değiştirmek gerekecek.
DPI dediğini bi kere ayarlarsın ki bu çoğu kişide 800-3000 arasıdır, sürekli böyle kullanırsın ...

game raider diye bir firma bulamadım throne-claws üretimi olabilir onlara kim üretiyor kendileri mi üretiyor bilgim yok. Ama alınır bir ürün mü şüpheli atlamayın bence hemen
Gameraider diye bir firma yok malum sitenin çinden getirip kendi markasını yaratma olayı

şu oled ekran muhabbeti bir bana mı saçma geliyor , sonuçta hep elin üstünde oluyor bir esprisi yok :D Onu yapmak yerine fiyattan kırılabilir veya donanım geliştirilebilir bence. Ama bu fiyata 8k olması iyiymiş , 4k olsa bi düşündürürdü :D

Türkiyede elektronik hiçbir şey üretilmiyor, her şey çinden geliyor

Niye DPI değiştirme tuşunu mouse'un en ortasına koyarsınız ki sanki kullanırken zart zurt DPI değiştireceğiz..
Güzelim görüntüyü bozmasının yanında yanlışlıkla basılınca kriz geçirtebilir oyun ortasında. İlla programından işlevini değiştirmek gerekecek.
DPI dediğini bi kere ayarlarsın ki bu çoğu kişide 800-3000 arasıdır, sürekli böyle kullanırsın ...
Razer viper 3 de aynı şekilde ortada bana göre harika özellik çünkü her silahta farklı dpi kullanıyorum kolay geçiş sağlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,304
Üyeler
173,799
Son üye
cocbases
Geri