hesabın ilk maili nasıl oluyor yani ?Ürün göndermeme gibi bir durum olmuyor, satıcı ile birebir görüşemiyorsun zaten canlı destek ile iletişim kuruyorsun.
Hesabı tamamen aldıktan sonra para satıcıya gidiyor.
Fakat hesabı sen aldıktan sonra çalınma vs. olursa destek alamazsın, o yüzden hesabı her şeyini (hesabın ilk mail adresi gibi) kendi üzerine aldığından emin olmadan işlemi tamamlama.
adama ilk mail ilemi vericeksiniz diye sordum - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir- bunu yazdı güveneyimmi alışık değilim satın alımlara falanÜrün göndermeme gibi bir durum olmuyor, satıcı ile birebir görüşemiyorsun zaten canlı destek ile iletişim kuruyorsun.
Hesabı tamamen aldıktan sonra para satıcıya gidiyor.
Fakat hesabı sen aldıktan sonra çalınma vs. olursa destek alamazsın, o yüzden hesabı her şeyini (hesabın ilk mail adresi gibi) kendi üzerine aldığından emin olmadan işlemi tamamlama.
Yani şöyle adam sana sattığı hesabı sana verdikten sonra sen epostasını falan herşeyini değiştirdikten sonra bile adam steam ticket atıyor hesabım çalındı diye ve steam adama hesabını geri veriyor senin paranda yanıyor.hesabın ilk maili nasıl oluyor yani ?
tekrar yazdığım bakarmısın adam şöyle bir şey dedi - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir-Yani şöyle adam sana sattığı hesabı sana verdikten sonra sen epostasını falan herşeyini değiştirdikten sonra bile adam steam ticket atıyor hesabım çalındı diye ve steam adama hesabını geri veriyor senin paranda yanıyor.
?Yani şöyle adam sana sattığı hesabı sana verdikten sonra sen epostasını falan herşeyini değiştirdikten sonra bile adam steam ticket atıyor hesabım çalındı diye ve steam adama hesabını geri veriyor senin paranda yanıyor.
?tekrar yazdığım bakarmısın adam şöyle bir şey dedi - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir-
Adam sana demiyecek zaten satmak için ama öyle yapanlar genellikle çok fazla 2.el hesap almak %90 riskli.tekrar yazdığım bakarmısın adam şöyle bir şey dedi - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir-
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
?
hayırlısı birini buldumda yazdığım an fiyatını 15 tl arttırdı dün almadım bende 40 tl yaparsan alırım yazdım bakalım cevabını bekliyorum onaylı satıcı rankıda yüksek alıcıların çoğu memnunDolandırılmazsın güvenli site.
gamegaraj sitesi zannediyordum ben pardonhayırlısı birini buldumda yazdığım an fiyatını 15 TL arttırdı dün almadım bende 40 TL yaparsan alırım yazdım bakalım cevabını bekliyorum onaylı satıcı rankıda yüksek alıcıların çoğu memnun