Neler Yeni

Yardım gamesatış güvenilir mi? dolandırılırmıyım

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
hesap satın alacağım csgo hesabı saıtn alacağım kişinin hesabında herhngi bir alım olmamış geri alınamazmış birde atıyorum ben satın aldım ürünü göndermeme gibi durummu varmı acaba yani sistem nasıl işliyor ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sen ürünü satın aldıktan sonra para GameSatış'ın kasasına gidiyor.
Ardından satıcı sana hesabı tam olarak teslim edene kadar da para satıcıya gitmiyor.
Yani sen satın aldıktan sonra satıcı hesabı teslim etmezse GameSatış paranı sana geri yollar, merak etme.

Son düzenleme:

Enka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Enes Kantar
Ürün göndermeme gibi bir durum olmuyor, satıcı ile birebir görüşemiyorsun zaten canlı destek ile iletişim kuruyorsun.
Hesabı tamamen aldıktan sonra para satıcıya gidiyor.
Fakat hesabı sen aldıktan sonra çalınma vs. olursa destek alamazsın, o yüzden hesabı her şeyini (hesabın ilk mail adresi gibi) kendi üzerine aldığından emin olmadan işlemi tamamlama.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün göndermeme gibi bir durum olmuyor, satıcı ile birebir görüşemiyorsun zaten canlı destek ile iletişim kuruyorsun.
Fakat hesabı sen aldıktan sonra çalınma vs. olursa destek alamazsın, o yüzden hesabı her şeyini (hesabın ilk mail adresi gibi) kendi üzerine aldığından emin olmadan işlemi tamamlama.
hesabın ilk maili nasıl oluyor yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

adama ilk mail ilemi vericeksiniz diye sordum - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir- bunu yazdı güveneyimmi alışık değilim satın alımlara falan

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Yani şöyle adam sana sattığı hesabı sana verdikten sonra sen epostasını falan herşeyini değiştirdikten sonra bile adam steam ticket atıyor hesabım çalındı diye ve steam adama hesabını geri veriyor senin paranda yanıyor.
tekrar yazdığım bakarmısın adam şöyle bir şey dedi - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir-

Yani şöyle adam sana sattığı hesabı sana verdikten sonra sen epostasını falan herşeyini değiştirdikten sonra bile adam steam ticket atıyor hesabım çalındı diye ve steam adama hesabını geri veriyor senin paranda yanıyor.
?
tekrar yazdığım bakarmısın adam şöyle bir şey dedi - yok hayır ama herhangi bir geri alınma durumu olmaz daha önce ödeme yöntemi dahi girilmemiştir-
?

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver

?

?
Adam sana demiyecek zaten satmak için ama öyle yapanlar genellikle çok fazla 2.el hesap almak %90 riskli.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Dolandırılmazsın güvenli site.
hayırlısı birini buldumda yazdığım an fiyatını 15 tl arttırdı dün almadım bende 40 tl yaparsan alırım yazdım bakalım cevabını bekliyorum onaylı satıcı rankıda yüksek alıcıların çoğu memnun

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
tam hesaba para yükleyecektim gamesatış çöktü olacak iş değil ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,743
Üyeler