Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kulaklığı kullandım. Memnunum sadece biraz fazla büyük ve ilk defa böyle bir kulaklık kullandığımdan biraz daralıyorum çok uzun süre kullanamıyorum ama alışma meselesidir. Dip sese gelicek olursak sadece 3d yi açtığınızda oluyor cidden bozuk radyo sesi gibi geliyor ama 3d ye gerek duymuyorum onun dışında hiçbir ses yok. Kulaklık rahat sesler güzel mikrofon son derece iyi.
Tekrardan hayırlı olsun. Güle güle kullan.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Kulaklığı kullandım. Memnunum sadece biraz fazla büyük böyle ağır gibi ama ilk defa böyle bir kulaklık kullandığımdan biraz daralıyorum çok uzun süre kullanamıyorum ama alışma meselesidir. Dip sese gelicek olursak sadece 3d yi açtığınızda oluyor cidden bozuk radyo sesi gibi geliyor ama 3d ye gerek duymuyorum onun dışında hiçbir ses yok. Kulaklık rahat sesler güzel mikrofon son derece iyi.
Hayırlı olsun

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kulaklığı kullandım. Memnunum sadece biraz fazla büyük böyle ağır gibi ama ilk defa böyle bir kulaklık kullandığımdan biraz daralıyorum çok uzun süre kullanamıyorum ama alışma meselesidir. Dip sese gelicek olursak sadece 3d yi açtığınızda oluyor cidden bozuk radyo sesi gibi geliyor ama 3d ye gerek duymuyorum onun dışında hiçbir ses yok. Kulaklık rahat sesler güzel mikrofon son derece iyi.
Dediğim gibi hocam 3D var diyorlar ama açamıyorsun, kalitesiz. 7.1 var diyorlar işe yaramıyor. Ben önermem, mikrofonu iyi sayılır ona lafım yok. Lakin çoğu kullanan normal kullanımda da dip sesten şikayetçi. @Yasin Çelik kullanıyor, daha detaylı anlatabilir.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Dediğim gibi hocam 3D var diyorlar ama açamıyorsun, kalitesiz. 7.1 var diyorlar işe yaramıyor. Ben önermem, mikrofonu iyi sayılır ons lafım yok. Lakin çoğu kullanan normal kullanımda da dip sesten şikayetçi. @Yasin Çelik kullanıyor, daha detaylı anlatabilir.
Dipsesi bir nebze olsun azaltmak için 2-3 ay uğraştım resmen. Ama halen de var. Konu bile açmıştım;

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Dediğim gibi hocam 3D var diyorlar ama açamıyorsun, kalitesiz. 7.1 var diyorlar işe yaramıyor. Ben önermem, mikrofonu iyi sayılır ons lafım yok. Lakin çoğu kullanan normal kullanımda da dip sesten şikayetçi. @Yasin Çelik kullanıyor, daha detaylı anlatabilir.
7.1 i ben de pek anlayamadım. Ama 3d haricinde bir dip ses sorunu yok bende.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
7.1 i ben de pek anlayamadım. Ama 3d haricinde bir dip ses sorunu yok bende.
Hocam kulaklık diyor ki, ben f/p kulaklığım. 7.1 var bende, 3D var bende, ses kalitem iyi. Lakin hiçbiri doğru değil. 3D boş, 7.1 işlevsiz ses kalitesi iyi değil. O zaman ne anlamı kaldı? Tek olayı rahatlığı ve mikrofonu sayılır. Ben o yüzden önermiyorum.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam kulaklık diyor ki, ben f/p kulaklığım. 7.1 var bende, 3D var bende, ses kalitem iyi. Lakin hiçbiri doğru değil. 3D boş, 7.1 işlevsiz ses kalitesi iyi değil. O zaman ne anlamı kaldı? Tek olayı rahatlığı ve mikrofonu sayılır. Ben o yüzden önermiyorum.
Olabilir vallaha haklısın ama pc yi satmayı düşünüyorum çok çabalıyorum set olarak sattığımdan kulaklık beni o zamana kadar idare edicektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca gördüğüm en şık kulaklıklardan biri. Sorunları unutturuyor ve kalite hissi veriyor.

Son düzenleme:

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Tekrardan hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Usta benim xpg xs8100 sorunlu çıktı galiba. Crystal disk markta test ettim sonuçlar yerde bi el atabilir misin? Ona göre kesin garantiye vericem.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,786
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ilk

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hadi bakalım kolay gelsin ilk ürün açıldı ram isteyenler alabilir genelde 50 tl bir indirim oluyor

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,786
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam