Gaming gem tr iade sürecim

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi yapılmayacağını söyleyen bir mail attı bu durumda ne yapbilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi yapılmayacağını söyleyen bir mail attı bu durumda ne yapbilirim
Ne arızası oluştu? Ne şekilde söyledin?

Bir de iade yerine değişim veya servis vs. talep etmediler mi?

geçtiğimiz gün den kastın 14 günü geçti mi
ürün eline geçtikten itibaren 14 gün

geçtiğimiz gün den kastın 14 günü geçti mi
ürün eline geçtikten itibaren 14 gün
perşembe günü elime ulaştı cuma günü sorun oluştu cumartesi mail attım pazar tatil olduğu için bu sabah dönüş yaptılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim de isteyebilirsin istersen çünkü iadede uğraştırırlar gibime geliyor.
hocam uğraşacağım gibi benim garibime gelen şey zaten özelleştirme yapmamama rağmen iade kabul etmemeleri

perşembe günü elime ulaştı cuma günü sorun oluştu cumartesi mail attım pazar tatil olduğu için bu sabah dönüş yaptılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam uğraşacağım gibi benim garibime gelen şey zaten özelleştirme yapmamama rağmen iade kabul etmemeleri
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var
iade hakkınızı kullanın sebep belirtmeyin iade edin

nasıl bir hata oldu özetlermisin hangi bileşende olduğuna kesin eminmisin?

Hocam o özelleştirmeden çok zaten hepsi özel pc parçası sayıldığından iadeden çok değişim yaptırıyorlar.

Yine de deneyin.

İade et sorun var bileşenlerde dersen uğraştırırlar servise verirler bileşenleri uğraş dur artık sonuçlanmasını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,765
Üyeler
185,797
Son üye
enes3s
Geri