Matematikciler ağlıyor.Yanlış bilgi 600TL daha pahalı
Sitede sıkıntı yok ama sistem kötü, buna bakmanız daha iyi.https://www.gaming.gen.tr/urun/1404...1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu PC nasıl sizce ve site güvenilir mi
Ben de bu siteden PC-MA1 satın aldım, 2 haftadır kullanıyorum. Sistem eline sağlam gelir ama satış sonrası destekleri yok. Hediye mousepad gelmeyince "Destek Talepleri" bölümüne yazdım ama cevap yok. Ürün yorumlarında da mousepadin gelmediğini belirttim ama yorum 10 gündür onaylanmadı . Bence farklı sitelere yönel sisteminde arıza olursa yardımcı olacaklarını hiç düşünmüyorum.https://www.gaming.gen.tr/urun/1404...1650-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu PC nasıl sizce ve site güvenilir mi
Ben kodsuz halini diyorum ve ayrıca yinede 321TL daha fazlaMatematikciler ağlıyor.
Alıntıyı görüntülePollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
PLX200 kodu ile 3963 liraya geliyor.
Bu SSD ile 4.221 lira yapıyor.Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Forumlarda bilgi vermek yaşının işi değil güzel kardeşim.
Git dersini çalış.
doğru rx 570 + i3 9100f alınmalı 300 tl vermektenseBen kodsuz halini diyorum ve ayrıca yinede 321TL daha fazla
3899TL ye GTX 1650 fena değil SSD harici güzel bir sistemSite güvenilir fakat anakart çok kötü, SSD kronik sorunlu ekran kartı ise çöp
Kodunu koymuşum oraya eşşek kadar görmek istemiyor musun?Ben kodsuz halini diyorum ve ayrıca yinede 321TL daha fazla
yaw en iyi a320m lerden o anakart diğer konularda haklısınSite güvenilir fakat anakart çok kötü, SSD kronik sorunlu ekran kartı ise çöp
uğraşma ya zaten forumda yanlış bilgi vermekle ünlüKodunu koymuşum oraya eşşek kadar görmek istemiyor musun?
221 lira daha fazla.
80+ gold nasıl oldu acabayaw en iyi a320m lerden o anakart diğer konularda haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
uğraşma ya zaten forumda yanlış bilgi vermekle ünlü
Yanlış mesaj atarak.80+ gold nasıl oldu acaba
bazı bronzeler tanıyom bundan daha bilgili80+ gold nasıl oldu acaba